Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zatrudnienie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gosc
Zatrudnienie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosc » 24.11.2003 11:50

Witam serdecznie, chcialbym sie zwrocic o pomoc za posrednictwem tej Strony i z gory przepraszam za zajmowanie miejsca byc moze odrebna tematyka. Czy ktos moglby mi (nam) pomoc w odnalezieniu informacji na temat osob znajacych jezyk chorwacki i (najlepiej) angielski a zamieszkuja w Polsce. Pragnelibysmy zatrudnic te osoby w naszej firmie, jednak napotykamy problemy z dotarciem do takich osob. Bedziemy wdzieczni za kazde wskazowki.
Z goracymi pozdrowieniami.
leon2

Nieprzeczytany postnapisał(a) leon2 » 24.11.2003 19:55

Jezeli taka osobe potrzebujecie na terenie chorwacji to morze moge pomoc a co do osob w Polsce to proponuje studentow jezika chorwackiego najlepiej Krakow UJ. Pozdrawiam Leon
ELŻBIETA GŁOWIK

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELŻBIETA GŁOWIK » 24.11.2003 20:27

Gosc napisał(a):Witam serdecznie, chcialbym sie zwrocic o pomoc za posrednictwem tej Strony i z gory przepraszam za zajmowanie miejsca byc moze odrebna tematyka. Czy ktos moglby mi (nam) pomoc w odnalezieniu informacji na temat osob znajacych jezyk chorwacki i (najlepiej) angielski a zamieszkuja w Polsce. Pragnelibysmy zatrudnic te osoby w naszej firmie, jednak napotykamy problemy z dotarciem do takich osob. Bedziemy wdzieczni za kazde wskazowki.

++JESTEM OSOBĄ KTÓRA DOBRZE ZNA JĘZYK CHORWACKI ++++++++++++( jestem zainteresowana pracą )PRZEZ KILKA LAT JEŻDZIŁAM JAKO PILOT
MIESZKAM W BYDGOSZCZY JEŻELI OFERTA JEST AKTUALNA ZOSTAWIAM MÓJ ADRES adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Natasza
potrzebna osoba z chorwackim

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natasza » 25.11.2003 09:14

Wspaniale się składa, moją nauczycielką chorwackiego jest młoda chorwatka, mieszkająca od 2 lat w Warszawie i świetnie mówiąca po polsku. Wiem, że szuka pracy! Zostawiam swój adres e-mailowy:a.nieciengiewicz@wp.pl ( Natasa to mój nick) i proszę o odpowiedź w tej sprawie. dziękuję
Natasza
Re: potrzebna osoba z chorwackim / c.d.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natasza » 25.11.2003 09:17

Natasza napisał(a):Wspaniale się składa, moją nauczycielką chorwackiego jest młoda chorwatka, mieszkająca od 2 lat w Warszawie i świetnie mówiąca po polsku. Wiem, że szuka pracy! Zostawiam swój adres e-mailowy:a.nieciengiewicz@wp.pl ( Natasa to mój nick) i proszę o odpowiedź w tej sprawie. dziękuję

Przepraszam zapomniałam, że angielskim też biegle włada i udziela korepetycji również z angielskiego. pozdr
Natasza

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natasza » 25.11.2003 09:27

Gosc napisał(a):Witam serdecznie, chcialbym sie zwrocic o pomoc za posrednictwem tej Strony i z gory przepraszam za zajmowanie miejsca byc moze odrebna tematyka. Czy ktos moglby mi (nam) pomoc w odnalezieniu informacji na temat osob znajacych jezyk chorwacki i (najlepiej) angielski a zamieszkuja w Polsce. Pragnelibysmy zatrudnic te osoby w naszej firmie, jednak napotykamy problemy z dotarciem do takich osob. Bedziemy wdzieczni za kazde wskazowki.

Znam taką osobę, podaję adres:a.nieciengiewicz@wp.pl, szczegóły poniżej
Karolina
zatrudnienie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina » 25.11.2003 15:04

dzien dobry !!
Jestem studentką filologii chorwackiej na Uniwersytecie Śląskim. Jeżeli oferta jest nadal aktualna podaję swój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam - Karolina
Gosc
Zatrudnienie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosc » 26.11.2003 10:08

Witam, ponownie. Ciesze sie i dziekuje za odzew. Podam moze jeszcze troche informacji to bedzie latwiej. Praca jest na terenie Polski (dolnoslaskie). Jest to duza zachodnia i powazna firma. Ze zrozumialych wzgldow nie moge podac nazwy ani warunkow zatrudnienia. Mile beda widziane zainteresowania badz podstawowe wiadomosci techniczne (ale prosze sie nie obawiac - mamy dobrze rozbudowany system szkolen). Powiedzmy, ze jesli potrafisz obslugiwac komorke i wyslac SMS to wystarczy. Oferta jest jak najbardziej powazna choc moze na taka nie wyglada. Otwieramy project, ktory jest scisle zwiazany z Chorwacja, stad potrzebujemy powaznych i zainteresowanych osob. Jezykiem "urzedowym" w naszej firmie jest angielski, dlatego jego znajomosc znacznie ulatwi prace. I tutaj znow prosze bez obaw. Nie mowimy o poziomie zaawansowanym lecz o komunikatywny. Wiec jesli znacie takie osoby lub miejsca, gdzie mozna takich szukac to slijcie. Na wszelki wypadek podam jeszcze maila (w tej chwili nieformalnego) dla osob powaznie zainteresowanych. Bedziemy mogli udzielic ta droga wiecej szczegolowych informacji: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Tak wiec piszcie. Na wszelkie pytania odpowiemy. Pozdrawiamy jeszcze raz.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone