napisał(a) Zuzior » 20.08.2012 22:58
Heju. My przybyliśmy na miejsce w południe, pomimo meldunku od 16 kuzynka miała apartament gotowy do wejścia, ja z rodzinką czekałam do 13- więc spokojnie możesz ruszać w drogę zgodnie ze swoim planem. Podobnie jest z wymeldowaniem- w papierach 9 rano a w praktyce kiedy się zbierzesz i będziesz gotowy. My wybylismy o 11 i nie było żadnego problemu
Też marzyłam o mobilehome ale w moim terminie było wszystko zarezerwowane. Mobile są nieco dalej od plaży i basenów (ok 800m ) i dość gęsto ustawione, ale w lasku piniowym. W pierwszej linii od morza od strony mobilehomów jest camping więc wsjo zajęte przez campery i przyczepy- full wypas- ludzie przywożą całe kuchnie, zestawy ogrodowe, kwiaty w doniczkach, zwierzaki i dla nich legowiska- strasznie mi się to podobało.
W konobie Bepo zjedzcie koniecznie małże w tańszej(85kun) i droższej wersji (185kun)- niebo w gębie

ale też warto zjeść sałatkę z ośmiornicy, kalmary z grilla lub talerz rybny dla dwójki- boskie

Dla dzieciaków nie amatorów morskich specjałów- zupa pomidorowa- jadły aż się uszy trzęsły. Odradzam makarony i wszelakie spagetti
Warto zabrać własną patelnię z teflonem do smażenia jajecznicy, jaj sadzonych czy naleśników bo w na tamtejszych metalowych wszystko pierońsko przywiera- skrobałam spaleniznę kilka razy
Miłego pobytu- będziecie zachwyceni
Czy jest w Cro podobny Camping ale w innym regionie? Będę wdzieczna za pomoc- już planuję kolejne wakacje