Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaton resort, Strasko, Kozarica...porównanie

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 29.06.2012 15:29

A jaki macie apartament , też AP4 *** ?
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 29.06.2012 15:32

Po tych zdjęciach wydaje mi sie ze dobry wybór te apartamenty .
Jeśli masz jeszcze jakies zdjecia to wklej , z góry dziekuje :D
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 29.06.2012 15:34

W rezerwacji nie napisali mi jaki numer apartamentu .
Muszę teraz sie tego dowiedziec.
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 29.06.2012 15:49

Jeśli chodzi o apartamenty, to wszystkie sa fajnie położone, wszędzie jest cień, drzewa ..Myślę , że będziecie zadowoleni .

Plac zabaw na plaży i plaża:

Obrazek

Obrazek
Zuzior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzior » 29.06.2012 15:56

Dzięki. Bookuje. Pozdrawiam
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 30.07.2012 08:31

Wrócił ktoś może z Zatonu ?
Jakieś spostrzeżenia , informacje , wskazówki ?
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 30.07.2012 09:53

Ja mam jeszcze takie spostrzeżenie, że najlepiej na Zaton jechać we wrześniu- plaża pusta- jak widać na zdjęciach. W sezonie plaża niestety bardzo zatłoczona- wyglada jak nasze Międzyzdroje . W zeszłym roku zagladnęliśmy tam pod koniec sierpnia - było mnóstwo ludzi.

Co nie zmienia faktu, że sam camp super :D
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 30.07.2012 10:05

Również polecam camping w Zatonie, ale w czerwcu lub wrześniu.
Jest to świetna bawialnia dla dzieci. :D

Jeśli ktoś ma ochotę pooglądać fotki i poczytać moją relacyjkę, to zapraszam. :)

forum/viewtopic.php?t=23498&start=0

Pozdrav.
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 30.07.2012 13:03

Dzięki za relacje. Termin w Zatonie mam zarezerwowany na ostatni tydzien ,
sierpnia . Niestety córka musi do szkoły od wrzesnia , więc to był ostatni możliwy termin urlopowy .
Aattaa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aattaa » 30.07.2012 18:20

Bartku!
Zarwanie dziecku 5 dni września to nie problem. 1 dnia rozpoczęcie roku, 2 przynosimy kwiatki itp. Chyba, że to klasa maturalna.
kubakinia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubakinia » 31.07.2012 08:42

Podpinam się pod zapytania Bartka K.
Z rodzinką wybieramy się we wrześniu, tzn. nasza czwórka i jeszcze cztery takie czwórki (razem 5 aut)

Aniu, fajna relacja, co prawda z roku 2009, ale nie wierzę, aby coś wiele się zmieniło.

Zgadzam się ze zdaniem Aattaa, my od kilku lat jeździmy tylko we wrześniu, szkoła w ogóle na tym nie cierpi.
Zuzior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzior » 31.07.2012 13:22

Aniu wielkie dzięki za linka do Twojej relacji. Pięknie się czytało. Apetyty na wyjazd coraz większe. Emocje sięgną zenitu gdy w sobotę wyruszymy spod domu :D
Nie mogę się już doczekać :roll:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 31.07.2012 14:18

Moi Mili cieszę się, że relacja się podobała. :)

Za wiele na campingu od tego czasu pewno się nie zmieniło. No, może ceny. ;-)
Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni. :)

Szczerze.... Jechałam tam z duszą na ramieniu czy mi się spodoba, czy będzie moja rodzinka zadowolona (?)...Najbardziej zadowolona była moja córcia, bo codziennie odkrywała nowe atrakcje. 8)

Wiec, jedźcie, bawcie się świetnie i szczęśliwie wracajcie wypoczęci i radośni. :)

Pozdrawiam serdecznie. :papa:
Zuzior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzior » 20.08.2012 10:05

Witam. Właśnie wróciłam z Zatonu! Było przepięknie :D
Po wyjściu z auta uderzył skwar nie z tej ziemi i wrzeszczące cykady 8O . Pomyślałam,że chyba zwariujemy od tego huku- ale co ciekawe wystarczył jeden dzień by przyzwyczaić się do tej "muzyki" i nie zwracać na nie uwagi, lub wedle życzenia wsłuchiwać się w ten miły szmer. Zgodnie z zaleceniem znajomych napisałam wcześniej maila z prośbą o konkretną lokalizację apartamentu (ja byłam w 3*). Warto więc poprosić o ulokowanie np w Jelce- pierwsza linia od morza i basenów (ok 200m) i koniecznie na parterze- można poczytać na tarasie gazetkę a dzieciaki hasają między drzewami i integrują się z resztą mieszkańców :) Plaża piękna, piaszczysta, brzeg długo płytki ok 200m , więc nie ma aż takiej potrzeby pilnowania szkrabów. Przy brzegu trochę kamieni- da się je minąć bez butów- nam buty do wody się nie przydały. Baseny czyste, sporo ludzi bardziej do zabaw niż sportowego pływania. Leżaki i parasole płatne zarówno na plaży i przy basenach (20kun od sztuki).Rewelacyjne animacje dla dzieci i dorosłych- animatorzy nie wkurzający i nie narzucający się- co uważam za duży plus :lol: Warto zjeść coś z owoców morza w Konobie Bepo- w innych nie jedzcie bo się zrazicie do wszystkiego co z morza- mówię o ośrodkowych knajpach. Pyszna pizza w Studenie przy amfiteatrze na plaży- naprawdę dobra i w przystępnej cenie- dla tych którzy chcą odpocząć od morskich robaczków. :D 8O
Co warto zabrać?- my byliśmy na własnym garnuszku więc przydały się napoje : w puszkach ice tea, cola, woda, wędlina, kiełbaski, sery- reszta do kupienia w Zadarze w Kauflandzie- market na ośrodku ma wszystko ale ceny połowę wieksze niż w zadarskich supermarketach. Przydadzą się też kuchenne bambecle tj zmywak, ściereczka, płyn do mycia naczyń.
Co warto zobaczyć?- Zadar i morskie organy, pokaz świateł wieczorkiem w porcie; popłynąć stateczkiem na wyspy Kornati, gdzie w słonej zatoczce dzikie osły przeszukują torby turystów w poszukiwaniu smakołyków 8O
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Plitvice- przepiękne miejsce- jeśli ktoś się zastanawia czy warto?- warto.
Byliśmy 2 tygodnie w środku sezonu, ludzi dużo ale ośrodek jest ogromny więc gdzieś te tłumy się rozłażą- ja lubię spokój a nic mi nie przeszkadzało. Pierwszy raz przedłużyłabym wakacje gdyby nie powrót do pracy... :(
W Chorwacji byłam po raz pierwszy i wróciłam zakochana jak wy wszyscy a za rok? Na pewno Cro :papa:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 20.08.2012 10:29

Zuzior napisał(a): Pierwszy raz przedłużyłabym wakacje gdyby nie powrót do pracy... :(

Co roku tak mamy. :roll: 2 tygodnie to stanowczo za krótko.

Zuzior napisał(a):W Chorwacji byłam po raz pierwszy i wróciłam zakochana jak wy wszyscy a za rok? Na pewno Cro :papa:

Znajomi patrzą się na nas jakoś dziwnie, że tak ciągle jeździmy do Cro. 8O
My jednak nie potrafimy się już wyleczyć z pięknej Chorwacji. :lol:

Fajnie, że wróciliście zadowoleni i podobało się w Zatonie. :D
Teraz pozostaje planować kolejne wakacje. :)

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Zaton resort, Strasko, Kozarica...porównanie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone