Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zarejestrowany czy gość ?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
corolla3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) corolla3 » 24.10.2004 18:57

Hi wszytskim !
obecnie jest 4 zarejestrowanych i aż 7 gości - a jeszcze przed chwila było 7 lub 8 zarejestrowanych i tylko 1 gośc
o co chodzi ? czemu przechodzicie do "podziemia " ?
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 24.10.2004 19:43

ej napiszcie choc 2 słowa 8O 8O 8O ja już zdążyłem zmienić nick name wyswietleń jest juz 16 a więc troche z was tu było i jest
o co wiec chodzi z tym podglądaniem ukradkiem ?
s3
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 24.10.2004 19:46

saturn3 napisał(a):ej napiszcie choc 2 słowa 8O 8O 8O ja już zdążyłem zmienić nick name wyswietleń jest juz 16 a więc troche z was tu było i jest
o co wiec chodzi z tym podglądaniem ukradkiem ?
s3

http://www.platonphoto.com/virtualportf ... ameSet.htm
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 24.10.2004 19:50

Ja w domu mam opcję zaloguj przy każdej wizycie i nie używam "wyloguj" natomiast z pracy używam zaloguj i wyloguj. Przegladanie bez zalogowania nie ma według mnie sensu bo chyba wtedy nie wyświetlają się "świeże" posty na czerwono... I ewentualnie zobacz posty od ostatniej wizyty... niedostępna jest część "Społeczność..." a może się mylę.

Pozdrawiam
Józek

P.S.
Gdy nie ma uzasadnienia nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów :wink:
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 24.10.2004 19:54

8O 8O 8O i co z tym Pacino a la Mozart ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2004 19:55

Ja tam zawsze się loguję swoim nickiem jak jestem dostępny....jak mnie nie ma to nie ma...(o laptopach było w innym dzisiejszym poście :)))
Pzdr
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 24.10.2004 20:00

wiesz Joe !
tak sobie zadałem to pytanie bo mam chwile czasu , siedze sobie na forum , czytam stare i nowe posty , ale przy okazji rzuciło mi sie na oczy , że zmiennośc zalogowanych jest dosyc znaczna ! - tak jak i liczba niezalogowanych .... po co wiec ta maskarada ?
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 24.10.2004 20:03

witaj Sławek - Ciebie na ten przykład nie zauważyłem jak do tej pory ?
a gdzie było o tych lapopach ?
pozdr s3
ps ja wczoraj siedziałem sobie w PRL -u , Highlenderze , Sfinxie , Lwowskiej, a zakończyłem jak zawsze w Metropolis o ...3
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2004 20:48

...o laptopach było dzisiaj na wroclaw.cro.pl ... :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 25.10.2004 08:22

saturn3 napisał(a):wiesz Joe !
tak sobie zadałem to pytanie bo mam chwile czasu , siedze sobie na forum , czytam stare i nowe posty , ale przy okazji rzuciło mi sie na oczy , że zmiennośc zalogowanych jest dosyc znaczna ! - tak jak i liczba niezalogowanych .... po co wiec ta maskarada ?

Nie bardzo Jarku rozumiem Twój problem. To co? Jakaś spiskowa teoria, że jak nie loguję się, tylko przeglądam jako gość, to mam jakieś niecne zamiary?
Równie dobrze możnaby się zapytać po co się logować pod różnymi nickami.
Ja mam praktycznie cały czas włączony net w pracy, ale na cro.pl loguję się jak przeglądam co nowego. Jak jestem zajęty to się wylogowuję, czasami jest to jakiś sygnał dla Tych, co chcą pogadac np. na GG. Jak ktoś mnie zobaczy na cro.pl to się odzywa. Czasami też jest tak, że zaloguję się, a po jakimś czasie - zwykle dłuższym - system sam mnie wylogowuje. Nie wiem czemu, ale np. po pół godzinie ponownie musze się logować.
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 25.10.2004 13:41

Myślę ,że nie ma to większego znaczenia.Czesto zdarza mi się ,że nie jestem automatycznie zalogowany i dopiero jak mam potrzebę wejść na forum orientuję się że nie jestem zalogowany :lol:
:hut:

pzdr :papa: :papa:
corolla3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) corolla3 » 25.10.2004 13:50

Robercie !!! 8)
wyjasniłem powyżej , że nie chodzi mi o spiskową teorię dziejów ! nie!
zauważyłem tylko - chyba pierwszy raz - dużą rotację zalogowanych w niedzielne popołudnie i zdziwiło mnie to; wiec się zapytałem. A , że była niedziela , mało piszacych więc sie zapytałem - bez jakiś szczególnych podtekstów !
pozdrawiam Cię serdecznie
Jarek
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 06.11.2004 13:50

panowie problem jst powazny :( powolac trzeba komisje sledcza
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 06.11.2004 14:06

proponuje :lol: na przewodniczącego komisji wybrać platona
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 06.11.2004 14:53

nie zgadzam się :lol: ja akurat wiem o co chodzi i zepsułbym przyjemność sledztwa :wink:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone