Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zarabianie na Cro

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krzysiekm
Croentuzjasta
Zarabianie na Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 25.07.2005 15:26

Swego czasu była wielka i zażarta dyskusja na temat interesów,handlowania w Cro.Po co daleko szukać.
Ludzie już na wszystkim zarabiają,przykład darmowe broszurki wysyłane z Narodowego Ośrodka Informacji Turystycznej:
http://allegro.pl/show_item.php?item=57885123
http://allegro.pl/show_item.php?item=57887016
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 25.07.2005 15:54

Brak słów :evil: , ale jak ktoś nie wie że można to otrzymać za darmo to... kupi, a na okładkach "jak byk" pisze - gratis i nawet strona podana :)
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 25.07.2005 19:39

Polak potrafi. żałosne :(
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 25.07.2005 23:10

Mam nadzieję, że to nikt z cro-forum.

Pozdrawiam
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 26.07.2005 07:19

NIektóre pomysły są rzyczywiście żałosne. Ale ja stojąc ponad 1/2 godziny do damskiej toalety na stacji benzynowej przy autostradzie miałam olbrzymie zakusy uruchomić w Cro toi-toi'kowy biznes!
Niestety uprzedzono mnie, bo jak wracaliśmy 15 lipca, to już się pojawiły budki na parkingach.

A swoją drogą: allegro też ma swojego Admina, któremu można zgłosić naruszenie zasad!

A.
Finestra
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Finestra » 26.07.2005 07:33

no cóż...

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone