Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leo , nie wszyscy mogą być szczęśliwymi mężami , kochankami , konkubentami czy narzeczonymi ... a samotne wakacje już zaliczyłem rok temu w Puli. Bądź wyrozumiały Lwie pozdrawiam i dzięki za poradę w kwestii fotki
bazyl napisał(a):Leo , nie wszyscy mogą być szczęśliwymi mężami , kochankami , konkubentami czy narzeczonymi ... a samotne wakacje już zaliczyłem rok temu w Puli. Bądź wyrozumiały Lwie pozdrawiam i dzięki za poradę w kwestii fotki
Sorry jeżeli zinerpretowałeś to jako ironia, absolutnie nie w moim stylu. Szanuję każdego indywidualizm i odczucia po prostu buzia mi się uśmiechnęła widząc Twoje ogłoszenie na forum. Po prostu BRAWO!!!
Jeszcze raz sorry jeżeli Cię to uraziło.
Życzę powodzenia we dwoje..... oby jak najszybciej !!!
Pozdr Leo
JACEK NIE WYGLĄDASZ NA SWÓJ WIEK...TO CHYBA WPŁYW CHORWACJI...SZKODA ŻE NIE WIEDZIAŁAM ŻE NIE LUBISZ PODRÓŻOWAĆ SAM...ZABRAŁABYM CIĘ ZE SOBĄ DO CZARNOGÓRY W TYM ROKU...JEDNO MIEJSCE NA KOMPLECIE WYPOCZYNKOWYM W KUCHNI JESZCZE CIĄGLE JEST...dziewczyny by się ucieszyły..Pozdrawiam