Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zaproszenie :-)

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 24.09.2004 18:46

byłem na Haiti , z GROMEM
hajnel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajnel » 24.09.2004 19:48

hajnel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajnel » 24.09.2004 20:04

bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 25.09.2004 14:02

raczej ostrożny pesymista ... jak się uda , większa radocha , jak nie , byłem na to przygotowany . Ale nie można tak uogólniać
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 11.10.2004 15:05

osoby , które poznały moją "tfurczość" proszę o recenzje . Zarówno tych , którzy podchodzą do niej merytorycznie , jak i osoby nie mające z czymś takim do czynienia , czyli tych , którzy odbierają to duchem . Jest mi to potrzebne , gdyż przy odrobinie grosza i weny zamierzam coś skomponować i nagrać do tekstów człowieka wielkiego ciałem i duchem , czyli Volumena . A znalazłem kilka perełek w jego twórczości .
Z góry dziękuję , bazyl original :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 11.10.2004 20:32

bazyl napisał(a):osoby , które poznały moją "tfurczość" proszę o recenzje . Zarówno tych , którzy podchodzą do niej merytorycznie , jak i osoby nie mające z czymś takim do czynienia , czyli tych , którzy odbierają to duchem . Jest mi to potrzebne , gdyż przy odrobinie grosza i weny zamierzam coś skomponować i nagrać do tekstów człowieka wielkiego ciałem i duchem , czyli Volumena . A znalazłem kilka perełek w jego twórczości .
Z góry dziękuję , bazyl original :lol:

Bazylku, słuchaliśmy dziś Twej płyty. Mimo pozornej radości jednak wiele w niej smutku i żalu, więc trudno mówić będą w takich klimatach, że coś jest świetne, czy jak to mówia młodsi: cool. Powiem tak: to porusza do głębi, czuje się Twoje cierpienie. Za oknem zimno, deszcz siąpi. Puszczę ją raz jeszcze. Po cichu, żeby nikogo nie obudzić.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 11.10.2004 20:38

wiem , że budza się demony ukryte w zakamarkach ludzi , którzy mają duszę ...
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 11.10.2004 22:40

jak Ci sie nic nie sklei do wakacji to masz miejsce w naszej wyprawie a tam zawsze jakies samotne i zagubione niewiasty czekaj na dzielnego rycerza moj drogi Bazylu :0 ( notabene to w tym roku byly ich 3 sztuki:) ) i to ze mna jechaly w aucie ;)
postawisz cos nieco i sie w razie co w przyszlym roku to i ciebie w tym aucie zmiesci
pozdr.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 12.10.2004 20:38

dzięki Jacenty , ale ja mam rodzinę i z nimi jadę ... mam 1 wolne miejsce w aucie , ale ta osoba nie może ze mną niestety jechać . Jeszcze raz wielkie dzięki za serce :oops:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 12.10.2004 22:03

bazyl napisał(a):dzięki Jacenty , ale ja mam rodzinę i z nimi jadę ... mam 1 wolne miejsce w aucie , ale ta osoba nie może ze mną niestety jechać . Jeszcze raz wielkie dzięki za serce :oops:

qrde stary pamietaj .....mówisz i masz ,zawsze;)
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone