Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaproszenie do współtworzenia działu FAQ

Zaglądnij tu zanim zadasz pytanie. Być może temat był już omawiany i odpowiedź na Twoje pytanie już tu jest.
[W FAQ mogą pisać tylko osoby uprawnione. Jeśli chcesz dołączyć do grupy redaktorów FAQ skontaktuj się z adminem.]
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 04.12.2007 22:16

Zapraszam wszystkich, którzy mają trochę wolnego czasu i chęci do współtworzenia działu FAQ. Szczególnie gorąco zapraszam tych, których denerwują setki pytań o LPG ale też tych, którzy cierpliwie na te pytania po milion razy odpowiadają. Wszystkie informacje o tym jak to FAQ ma wyglądać znajdują się tutaj.

Żeby uniknąć bałaganu prawo zakładania nowych wątków w dziale FAQ mają tylko te osoby które zadeklarowały chęć opiekowania się poszczególnymi tematami.

Aktualna lista Redaktorów jest tutaj.

Chętnych do współpracy proszę o zgłaszanie się w tym wątku.
Ostatnio edytowano 13.05.2008 18:22 przez Morski Pas, łącznie edytowano 5 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.12.2007 22:21

Wiesz chęci to może i by nie jeden miał ale weź mi wytłumacz jak się tu nie wk... widząc taką reakcje na skierowanie do FAQ-u
forum/viewtopic.php?t=17805&highlight=
Dziś mamy dopiero grudzień aż strach pomyśleć co będzie bliżej lata. Ja w każdym razie się zagotowałem w tym momencie. Nie mam pytań :cry:
Ale nic to - jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.12.2007 00:04

Piotrek_B napisał(a):Wiesz chęci to może i by nie jeden miał ale weź mi wytłumacz jak się tu nie wk... widząc taką reakcje na skierowanie do FAQ-u
forum/viewtopic.php?t=17805&highlight=
Dziś mamy dopiero grudzień aż strach pomyśleć co będzie bliżej lata. Ja w każdym razie się zagotowałem w tym momencie. Nie mam pytań :cry:
Ale nic to - jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B :wink:

Pewnie krzysiek zrozumiał fakju ,więc się nie dziwię reakcji. :D
Niefortunna ta nazwa FAQ. :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.12.2007 09:49

I właśnie to moment w którym Admin powinien zareagować w dość prosty sposób: zamknąć temat + udzielić ostrzeżenia. Inaczej FAQ pozostanie dla tych co je tworzą i kilku co bardziej ambitnych. 8)
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 05.12.2007 10:29

Chcialbym aby powstal dzial dot. nawigacji samochodwej.Mianowicie,zebysmy sie wymieniali doswiadczeniami o programach do nawigacji,wersjami map,a przede wszystkim punktami POI.Mysle,ze wiele osob bedzie tym zainteresowanych.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 05.12.2007 12:17

Haweł napisał(a):Chcialbym aby powstal dzial dot. nawigacji samochodwej.Mianowicie,zebysmy sie wymieniali doswiadczeniami o programach do nawigacji,wersjami map,a przede wszystkim punktami POI.Mysle,ze wiele osob bedzie tym zainteresowanych.

Chcieć znaczy móc - rozumiem że jesteś gotowy taki wątek prowadzić i właśnie zgłosiłeś się na ochotnika? :wink:
Jakby co to zawsze mogę pomóc bo sam używam GPSa
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 05.12.2007 15:33

Moge sprobowac,licze na pomoc,nie jestem alfa i omega,czlowiek caly czas sie uczy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 16:25

Haweł napisał(a):Moge sprobowac,licze na pomoc,nie jestem alfa i omega,czlowiek caly czas sie uczy.

wszyscy się uczymy :lol: a FAQ zapewne pomoże nie tylko "nowym"
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 05.12.2007 17:09

Mogę pomóc w temacie bagażników, boxów (pojemników na bagaż), różnych uchwytów....
Przewóz lużnego bagażu, rowerów, łodzi, surfingu, nart....., oraz pomogę w doborze łańcuchów śniegowych (temat raczej zimowy, ale Cromaniacy na narty też jeżdżą).
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.12.2007 18:00

Macieju, extra pomysł. Dołączę się moimi skromnymi poradami na temat niekonwencjonalnych wspomagaczy zabezpieczeń dodatkowych, jeśli pozwolisz :wink:

Admin1, uprawnienia temu Panu :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 05.12.2007 18:03

Pozwolę, pozwolę, z miłą chęcią i radością. :D
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 05.12.2007 18:12

Rysio napisał(a):Admin1, uprawnienia temu Panu :lol:

Proszę uprzejmie. Maciek1956 i Haweł dopisani do listy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 20:17

Mam jeszcze jedną propozycję :idea: .
Ustalmy co nam brakuje w tematach do FAQ z cyklu "The Best of...."

Aktualnie mamy:
- GPS...,
- Dojazd starą droga przez Plitvice i Knin....,
- Korki.....,
- Gdzie spać w drodze.....,
- Trasa przez Węgry zachodnie,
- Wyjazd "w ciemno".....,
- Dojazd z zachodniej Polski do Chorwacji,
- Noclegi w Chorwacji,
- LPG....,

Jakie jeszcze tematy są niezbędne :?: tak, żebyśmy nie zdublowali tematów z całego forum :lol:
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 05.12.2007 20:30

No jak to co:
- kamizelki
- trójkąty
- żarówki zapasowe itp
czyli ogólnie, co trzeba mieć na wyposażeniu samochodu w Chorwacji i krajach tranzytowych
:-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.12.2007 20:35

No właśnie mam "zagwozdkę" i pytanie:
- czy z tematu "Noclegi w Chorwacji" wyodrębnić temat np. pod nazwą "Noclegi na kempingach", czy ta forma nocowania ma to być w temacie głównym. :?:
Następna strona

Powrót do FAQ - czyli najczęściej zadawane pytania

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies