Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaproszenie do współtworzenia działu FAQ

Zaglądnij tu zanim zadasz pytanie. Być może temat był już omawiany i odpowiedź na Twoje pytanie już tu jest.
[W FAQ mogą pisać tylko osoby uprawnione. Jeśli chcesz dołączyć do grupy redaktorów FAQ skontaktuj się z adminem.]
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 05.12.2007 21:14

Jesli chodzi o noclegi w Chorwacji,to proponuje oddzielic kempingi,w ciemno,rezerwacja wczesniej,hotele,biura podrozy.Ulatwi to szukajacym,z gory beda wiedziec gdze wchodzic,w jaki post.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 21:38

Janusz - moim skromnym zdaniem kamp to też nocleg dlatego wrzuciłem go do "swojego" FAQ-u.

Haweł - niby można ale czy nie bedziemy się za bardzo rozdrabniali :?: Nie wiem, może jestem w błędzie ale obawiam się że czymś takim możemy zapoczątkować nowy smietnik :?: a naszym wspólnym celem jest w miare możliwości zrobienie małego porządku na forum. Temat "w ciemno" na FAQ-u założył już niezawodny. W moim wątku o noclegach jest wprawdzie link do kilku dyskusji forumowych na ten temat ale chyba z niezawodnym zakładaliśmy mniej wiecęj w tym samym czasie te wątki stąd wyszedł dubel. Jak niezawodny sie rozkręci z tym tematem to ze swojego tematu o noclegach przeniose linki do tematu niezawodnego.

Lider16 - no fakt to też kultowe pytania :lol: Więc.....może poprowadzisz wątek ogólno-drogowo-kamizelkowy :?: :lol:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 05.12.2007 22:06

Jeśli można się wtrącić to ja bym temat noclegów podzielił dlatego, że ludzie z reguły wiedzą co lubią. Miłośnika kempingu nie obchodzą ani apartamenty, ani hotele i vice versa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 22:27

admin1 napisał(a):Jeśli można się wtrącić to ja bym temat noclegów podzielił dlatego, że ludzie z reguły wiedzą co lubią. Miłośnika kempingu nie obchodzą ani apartamenty, ani hotele i vice versa.

No to OK można coś takiego wyodrębnić i wtedy przesune te kilka zdań z mojego wątku do wątku kempingowego.
Na forum jest też kilka ciekawych dyskusji dot. "kempingowych patentów" itp.
Ale ja niestety w kempingi nie wchodzę bo śpie albo w apatamentach albo (rzadziej) w hotelach to w google nie będę się bawił :wink:
Jakby nie patrzeć kempingi to pole do popisu dla Janusza Bajcera - niech zostanie Kierownikiem d/s kempingów :lol:
Niech zostana apartmani i sobe w jednym wątku razem z hotelami - bo te akurat będą tematem szczątkowym - aż takiego zainteresowania hotelami na włąsna rękę nie widać, więc nie ma sensu (moim zdaniem) zakładać dla nich oddzielnego wątku.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.12.2007 22:46

Piotrek_B napisał(a):albo (rzadziej) w hotelach to w google nie będę się bawił :wink:
.

Jak rzadziej.... to może oddasz starszemu.Byłem w Chorwacji w kilkudziesięciu hotelach,choć niekoniecznie w nich spałem. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 22:51

AndrzejJ. napisał(a): Jak rzadziej.... to może oddasz starszemu.Byłem w Chorwacji w kilkudziesięciu hotelach,choć niekoniecznie w nich spałem. :wink:

Ja też w wielu byłem, nie tylko w HR :lol:
A tak serio to coś proponujesz konkretnego czy tak sobie piszesz z wieczora :?: :lol:
Bo jak tak to nie ma przeszkód, żebys poprodukowal się (z sensem) w temacie np. hoteli.
To nie są wątki autorskie tylko praca wspólna :papa:
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 05.12.2007 23:06

Piotrek_B napisał(a):
Lider16 - no fakt to też kultowe pytania :lol: Więc.....może poprowadzisz wątek ogólno-drogowo-kamizelkowy :?: :lol:

OK. Wprawdzie nie mam dużego doświadczenia "CRO" bo bylem aż tylko raz ale będę sie przygotowywał do drugiego wyjazdu więc coś "nawrzucam" ;-) Poza tym liczę na innych współtwórców tematu :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.12.2007 23:09

Lider16 napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):

OK. Wprawdzie nie mam dużego doświadczenia "CRO" bo bylem aż tylko raz ale będę sie przygotowywał do drugiego wyjazdu więc coś "nawrzucam" ;-) Poza tym liczę na innych współtwórców tematu :)

Temat nie jest trudny a dodatkowo uniwersalny - przyda się nie tylko w HR :lol:
Jak będzie coś na rzeczy to oferuje pomoc.
Pozdrav :papa:
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 05.12.2007 23:09

Dołozyłbym do tego ubezpieczenia AC, Assistance, Zielona Karta do Dubrovnika ;-), moze warsztaty samochodowe ...
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 05.12.2007 23:20

Lider16 napisał(a):Dołozyłbym do tego ubezpieczenia AC, Assistance, Zielona Karta do Dubrovnika ;-), moze warsztaty samochodowe ...

No to dokładaj, masz już uprawnienia do zakładania nowych tematów.

AndrzejJ. napisał(a):Jak rzadziej.... to może oddasz starszemu.Byłem w Chorwacji w kilkudziesięciu hotelach,choć niekoniecznie w nich spałem. :wink:

Nie kłap już dziobem tylko zrób coś konkretnego. Dopisuję Cię do listy redaktorów.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 09.01.2008 11:45

Halo! Adminie!
Dołożyłam ankietę do mojego wątku: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957, ale mi napisało, że za dużo opcji dopisałam, no i sie nie pojawia hehe Możesz zaradzić? W innych regionach będzie więcej miejscowości = więcej opcji i co? Myślę, że taka ankieta to fajny pomysł...
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 09.01.2008 14:24

Plumek napisał(a):Halo! Adminie!
Dołożyłam ankietę do mojego wątku: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17957, ale mi napisało, że za dużo opcji dopisałam, no i sie nie pojawia hehe Możesz zaradzić? W innych regionach będzie więcej miejscowości = więcej opcji i co? Myślę, że taka ankieta to fajny pomysł...

Zwiększyłem ilość opcji do 20 (było 10) ale to chyba tak samo działa jak PW. Gdzieś w skrypcie musi być błąd i ja go nie umiem znaleźć.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 09.01.2008 14:27

admin1 napisał(a):
Plumek napisał(a):Halo! Adminie!

Zwiększyłem ilość opcji do 20 (było 10) ale to chyba tak samo działa jak PW. Gdzieś w skrypcie musi być błąd i ja go nie umiem znaleźć.

Hm... Opcję dodałam, ale ankieta się nie wyświetla :( A przecież mnóstwo ankiet było już na tym forum... W dodatku bez żadnego komunikatu :(
Poprzednia strona

Powrót do FAQ - czyli najczęściej zadawane pytania

Zaproszenie do współtworzenia działu FAQ - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies