uzzik napisał(a):Bardzo dziękuje,to potwierdza ile ludzi myśli podobnie jak ja.Nadal szukam chętnych na wyjazd ,może chociaż trasę pokonamy razem.
Witam serdecznie wszystkich na forum. Jestem nowym uzytkownikiem.
Zamierzam wraz ze znajomymi (4 osoby) wybrac sie w lipcu( termin nie do konca ustalony) do Chorwacji, nie bedziemy robic rezerwacji - raczej traktujemy to jako wyjazd- spontaniczna przygode.
Przyznam ze jestem zielony w tym temacie - czytam forum kilka dni. Zagmatwanie mam duze dlatego chcialbym poprosic o pomoc.
Zastanawiamy sie takze nad tym campingiem Porton Biondi.
Na stronie tego campingu podany jest cennik, ceny w kunach. Nie znam jednak dokladnie zasad za co i ile sie placi, tzn jak to wszystko policzyc.
Chcemy wyjechac do Chorwacji na ten camping na 7 dni, 6 nocy. Bedziemy nocowac w namiotach ( 2 sztuki, 2 osobowy kazdy - male iglo) do tego pozostaje kwestia auta. Nie bierzemy ze soba parawanow. wiec miejsce potrzeba nam tylko na auto i namioty.
Prosze pomozcie mi obliczyc te koszta.
Jako laik chcialbym zapytac tez, czy ktos moze polecic nam inne miejsce, w jakims malowniczym nadmorskim regionie. Wygody nie maja dla nas wiekszego znaczenia, cudow nam nie potrzeba. Czynnikiem decydujacym jest dla nas cena.
Czytam forum i wiem ze bywaja tu osoby ktorym wiele rzeczy przeszkadza, prosze jednak nie komentowac mojego posta bez potrzeby. Jestem tu nowy i kazdy od czegos zaczyna.... Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc.