Jeszcze raz życze udanych wakacji

uzzik napisał(a):Zapraszam na wspolny wyjazd na Istrie do malowniczej miejscowości Rovinj na camping PORTON BIONDI,my młode małrzeństwo z 2 dzieci
Marta123456 napisał(a):Witaj, my wybieramy się do Rovinj w lipcu, mamy już zaliczkowany apartament blisko miasta i blisko plaży Cuvi.
Chcielibyśmy zwiedzić Wenecję i mam pytanie do kolegi. Jak wygląda tak wycieczka statkiem, ile kosztuje, gdzie można ją kupić? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Bea.ta napisał(a):w środku sezonu - 4 osoby, plus parcela z autem, plus taksa pobytowa - takie totalne minimum i wychodzi 40euro ..... no to faktycznie .... baaaaardzo tanio![]()
bo dopłacam 10euro i mam dwusypialniowy wielki apartman, z kuchnią moją i łazienką moją w pierwszej linii brzegowej w miejscu gdzie 1/3 to nie są Włosi![]()
miłego pobytu
uzzik napisał(a):oczywiscie przy Ozujsko lub Karlovacko,w zeszłym roku byłem w Rovinj i zafundowałem sobie wycieczke do Venecji ,z portu odpływa codziennie statek ,ale szczerze wole Rovinj od Venecji ,szkoda tylko ze to moj ostatni rok własnie w tym miejscu,za rok trzeba wymyslec coś innego:)
piotrulex napisał(a):uzzik napisał(a):oczywiscie przy Ozujsko lub Karlovacko,w zeszłym roku byłem w Rovinj i zafundowałem sobie wycieczke do Venecji ,z portu odpływa codziennie statek ,ale szczerze wole Rovinj od Venecji ,szkoda tylko ze to moj ostatni rok własnie w tym miejscu,za rok trzeba wymyslec coś innego:)
Ile płaciliście za taką wycieczkę?
Zastanawiam się czy autem pojechać na 2 nocki z całodniowym zwiedzaniem czy może stateczkiem myknać rano i wieczorem powrót ...
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):uzzik napisał(a):oczywiscie przy Ozujsko lub Karlovacko,w zeszłym roku byłem w Rovinj i zafundowałem sobie wycieczke do Venecji ,z portu odpływa codziennie statek ,ale szczerze wole Rovinj od Venecji ,szkoda tylko ze to moj ostatni rok własnie w tym miejscu,za rok trzeba wymyslec coś innego:)
Ile płaciliście za taką wycieczkę?
Zastanawiam się czy autem pojechać na 2 nocki z całodniowym zwiedzaniem czy może stateczkiem myknać rano i wieczorem powrót ...
Z linku powyżej za rejs statkiem do Wenecji >>> Cijena: 520 kn za odrasle u 2015.
andykan napisał(a):Masz szczęście, że o tego nie zamknięto tematu. Ja zapytałem o piaszczyste plaże, dostałem odpowiedź, że wątek taki istnieje (przeniesiono temat), że to było i linki do wątków. Watki stare, sprzed kilku lat. Co mnie obchodzi, że ktoś pisał w 2011 że tam jest plaża? może była? może nawieźli piasek? Może morze sie odgruzowało? Marnie to forum zaczyna wyglądać
Oczekuję : bana, wykluczenia, ekskomuniki, skazania na banicję na Ukrainie ew. w Rosji
pozdrawiam