Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zapomniałam czajnika z Podgory:((

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 28.11.2013 20:29

Nam się zapomniało twardy dysk w Medulinie zostawić w 2011 roku :D
Na szczęście właścicielka z BB odesłała do domku.Oj zawartość bardzo ważna była :wink:
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 29.11.2013 12:40

Bea.ta napisał(a):Uprzejmie informuję Anię i wszystkich żyjącym wątkiem czajnikowym, że czajnik został przekazany :)
nie wiem co z teściową .... ale czajnik bezpieczny :)
ups edit - Anię i Janusza - bo przecież narażał się idąc po czajnik :)

dzięki za wiadomość :wink:
wiedziałam ,ze przekazuję czajnik odpowiedzialnej osobie :D

Agulek777 napisał(a):
A potem sobie zorganizujemy ogólnopolskie czajnikowo-żelazkowe spotkanie Cromaniaków :twisted:

powtarzając za krakusem zapraszam do Zatora :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.11.2013 12:48

fiolek napisał(a):dzięki za wiadomość :wink:
wiedziałam ,ze przekazuję czajnik odpowiedzialnej osobie :D

no przecież :smo: :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.11.2013 19:42

Założę się, że Fiolek korzystała z tego czajnika. Swój schowała do szafy. Bynajmniej ja bym tak zrobił.
Agulek777
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agulek777 » 04.12.2013 21:58

Serdecznie dziękuję Ani fiolek oraz Be.atce za pomoc w odzyskaniu tego cudownego, niezastąpionego i bezwartościowego czajnika, który jest już w posiadaniu teściowej :lol:
Dziewczyny jesteście kochane!!!
Oczywiście dziękuję również wszystkim, którzy brali udział w akcji "czajnik", jak np. Krzysiowi, synowi Be.aty, którego miałam okazję poznać osobiście.
Dziękuję!!!
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.12.2013 22:02

Agulek777 napisał(a):Serdecznie dziękuję Ani fiolek oraz Be.atce za pomoc w odzyskaniu tego cudownego, niezastąpionego i bezwartościowego czajnika, który jest już w posiadaniu teściowej :lol:
Dziewczyny jesteście kochane!!!

:smo: :smo: :smo: wiesz ... trzeba sobie pomagać, jeśli w coś jest teściowa zamieszana :roll: :lool:

Agulek777 napisał(a):Oczywiście dziękuję również wszystkim, którzy brali udział w akcji "czajnik", jak np. Krzysiowi, synowi Be.aty, którego miałam okazję poznać osobiście.
Dziękuję!!!

dziękuję - przekażę dziecku :oczko_usmiech: i jeszcze raz dziękuję za dostawę kalorii :)
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 27.02.2014 08:44

Agulek777 napisał(a):Serdecznie dziękuję Ani fiolek oraz Be.atce za pomoc w odzyskaniu tego cudownego, niezastąpionego i bezwartościowego czajnika, który jest już w posiadaniu teściowej :lol:

Agnieszko!
Ja też dziękuję :hearts: w imieniu swoim i krakusacity :D
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko