napisał(a) Rysio » 25.08.2009 09:49
Gdybyście nie zauważyli to potwierdziłem informacje, że po autostradzie w Słowacji taka Fabia sobie biega. Dumny z tego powodu nie jestem, (tym bardziej że obciążyło to moją kieszeń), może bardziej rozbawiony z uwagi na fakt jakie auta pościgowe mają. Co do apteczki to nawet nie zapytali, natomiast sprawdzali ważność winiety. Pan Policjant należy zauważyć, był bardzo miły podczas całej kontroli i nic nie wskazywało by chciał się na Was za moje wykroczenie mścić i kontrolować ważność Waszej wody utlenionej. 130 na autostradzie (niemalże pustej) mało kiedy zdarza mi się jechać jak zresztą 50% kierowców nią podróżujących, także z moralizatorstwem dajcie sobie spokój bo celu nie osiągniecie w moim przypadku
Żeby była pełna jasność Weldon. Lekarz i Żona zakazał mi przekraczać na autostradach 160 km/h i staram się tego trzymać. Przekroczenie 152/130km/h do działalności przestępczej się raczej nie zalicza, natomiast jeśli nigdy nie przekroczyłeś/aś dozwolonej prędkości o 22 km/h to powiem że piszesz najprawdziwszą nieprawdę
Pozdrav