Też miałam taki plan jednakże mi się nieco posypał a dokładnie to w części alpejskiej. Troszkę się różnił co do konkretnych miejsc ale tak sobie myślę czy do niego nie wrócić, może coś zmodyfikować i przystąpić do realizacjiDawigs napisał(a): ... Lubimy łączyć góry i morze więc wakacje zaczynamy od Alp Austriackich...
Epepa napisał(a):Przepiękna dolina, wygląda jak z filmu Heidi. Zapisuję sobie to miejsce w notatniku.
Kapitańska Baba napisał(a):Soczysta zieleń świetnie kontrastuje z błękitem nieba
agata26061 napisał(a):Epepa napisał(a):Przepiękna dolina, wygląda jak z filmu Heidi. Zapisuję sobie to miejsce w notatniku.
Moje dzieci oglądały bajkę Heidi w odcinkach. Bardzo im się góry podobały i mnie też. Nawet wygooglaliśmy miejscowość Dörfli w Szwajcarii. Od razu podsunęły, żeby tam jechać, ale póki co nie po drodze nam Szwajcaria
gusia-s napisał(a):Też miałam taki plan jednakże mi się nieco posypał a dokładnie to w części alpejskiej. Troszkę się różnił co do konkretnych miejsc ale tak sobie myślę czy do niego nie wrócić, może coś zmodyfikować i przystąpić do realizacjiDawigs napisał(a): ... Lubimy łączyć góry i morze więc wakacje zaczynamy od Alp Austriackich...
Zasiadam więc w czytelni.
Dawigs napisał(a):W innych relacjach czytałem że rejon Kaprun i Zell am See zamieszkuje wielu wyznawców islamu. Nie wiem jak w Zell am See bo tam ostatecznie nie dotarliśmy ale w Kaprun muzułmanie stanowili zdecydowaną większość.
Powrót do Nasze relacje z podróży