Co do Hvaru, to faktycznie jest trochę tak jak piszesz i trzeba wybierać: ładne plaże i wioska / miasteczko i takie sobie zatoczki. My zdecydowaliśmy się na pierwszą opcję.
piekara114 napisał(a):Na Hvarze miałam jedną z najtańszych miejscówek w Chorwacji. 40 EUR w lipcu za 3 osoby. Minus taki, że tylko znośna plaża w okolicy, ale my rzadko na tej blisko domu bywamy...Dawigs napisał(a): Również ceny na wyspie wyższe niż na stałym lądzie.
Epepa napisał(a):Piękne widoki na Peljesac!Aż mi się przypomniało, gdy patrzyłam na niego z tarasu apartamentu w Drveniku. Kursujące promy też fajnie było poobserwować.
![]()
Co do Hvaru, to faktycznie jest trochę tak jak piszesz i trzeba wybierać: ładne plaże i wioska / miasteczko i takie sobie zatoczki. My zdecydowaliśmy się na pierwszą opcję.
robines napisał(a):Fajna relacja.Notuje wszytko na ten rok i mam nadzieję że będzie jeszcze coś więcej z górnego/starego Zaostroga bo takie miejsca lubimy z rodziną najbardziej.
Dawigs napisał(a):Miny ludzi, którzy widzą prom wpływający niemal na kąpielisko parę metrów od brzegu bezcenne. Panowie z łodzi też byli nieco zaskoczeni
.
robines napisał(a):Dzięki Grzegorz za info o wodzie...wszak nie samym Ożujsko człowiek żyje a po co dzwigać za wiele:lol: Ja Viter chcę koniecznie zaliczyć choć pewnie sam bo moje dziewczynki nie wstaną przed świtem.
Epepa napisał(a):Dawigs napisał(a):Miny ludzi, którzy widzą prom wpływający niemal na kąpielisko parę metrów od brzegu bezcenne. Panowie z łodzi też byli nieco zaskoczeni
.
I ta muzyka w tle.![]()
Uśmiałam się oglądając ten filmik.
Ta góra zwróciła moją uwagę, gdy jechaliśmy Jadranką. Fajnie znać wreszcie jej nazwę.
DamianM napisał(a):Witam.
Jest jakiś szlak na tą górę?
Będziemy po sąsiedzku w Podacy, to może jak pogoda dopisze to się wybierzemy.
zumila napisał(a):Dawigs a ja mam pytanie od mojej 12 letniej córki - czy na plaży w Zaostrogu są te dmuchanće do zabawy? ( Nie wiem jak to się nazywa) Z góry dzięki za odp
DamianM napisał(a):Witam.
Jest jakiś szlak na tą górę?
Będziemy po sąsiedzku w Podacy, to może jak pogoda dopisze to się wybierzemy.
Kapitańska Baba napisał(a):Na zasięgu zero na wyświetlaczu jeszcze z 50 km przejedziesz - wielokrotnie przetestowaneOstatnio na ekspresówce jechaliśmy ponad 50 km oczywiscie ograniczając prędkosć tak do max 110 (nie było żadnej stacji
)
Powrót do Nasze relacje z podróży