Ulicą Bastionową wracamy na chwilkę na Plac Zamkowy.
Zwróćcie uwagę na rosnący ma placu okaz kasztanowca część drzewa wygląda już bardzo jesiennie, część natomiast dopiero (a może znów ?) kwitnie .
dangol napisał(a):Cieszę się Piotrze, że wółczysz się razem ze mną , ale je równie chętnie śledziłabym Waszą wyprawę. Co ty na to, żeby wreszcie zabrać się za relację
Wybranie zdjęć to obiecujący początek . Ja jednakże foty szykuję na bieżąco do każdego nowego odcinka, więc skoro część już masz, to może byś rozpoczą ł? Zanim zacznie się majowa Ukraina...piotrf napisał(a): zdjęcia ( część ) juz wybrane
piotrf napisał(a): tak pięknie i szczegółowo jak u Ciebie , to u mnie nie będzie
Tymona napisał(a): w tym samym miejscu zachwycalismy się gołąbkami z mamałygą i mimo że byliśmy w Rumunii zdecydowanie krocej niż Wy, i mamy mniejszą sklalę porównawczą - to też był nasz najlepszy rumuński obiadek
miłoszek napisał(a): A my właśnie w tym roku wybieramy się do Rumunii na wakacje
piotrf napisał(a):Właściwie nie wiem gdzie mam ją pisać , bo Chorwacja między innym też w tym spacerze była...
Joanka23 napisał(a):Jak była Chorwacja to musi być w Nasze relacje z podróży!
I po problemie... możesz zaczynać!