Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamieszki w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2011 10:13

Boli mnie kretyństwo innych -empatyczny strasznie jestem ;)
I nie strasz adminem.
Choć w jakims stopniu rozumiem-cudzymi rękami i zza cudzych pleców-to kwestia wieku i doświadczeń ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.03.2011 10:31

Tylko Admini mają możliwość zablokowania konta - nie straszę, informuję i przypominam.

Cudze ręce, cudze plecy, mój wiek i dośwaidczenie nie mają tu znaczenia.

To by było na tyle.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 01.03.2011 11:51

To co z tymi zamieszkami?
czekor68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) czekor68 » 01.03.2011 11:54

Dość tego politycznego gówna, zostawmy Chorwatom sprawy swojego kraju ,u nas jest tak fantastycznie ze wtrącamy się w nie nasze sprawy? Sami jesteśmy manipulowanie przez rozmaite media i polityków którzy bogacą się chcą skłucić nas bo maja nas gdzieś.
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 01.03.2011 12:34

santosz napisał(a):To co z tymi zamieszkami?

Pewnie na razie ucichły, bo nic na stronach na pierwszy rzut oka nie dojrzałem, ale warto to przeczytać , ku przestrodze... ciekawe czy mrugał, w kontekście http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=106805&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=c51d79b1e8 , ku przestrodze... ciekawe czy mrugał, w kontekście tego wątku ;)
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 01.03.2011 13:27

fota napisał(a):
santosz napisał(a):To co z tymi zamieszkami?

Pewnie na razie ucichły, bo nic na stronach na pierwszy rzut oka nie dojrzałem, ale warto to przeczytać , ku przestrodze... ciekawe czy mrugał, w kontekście http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=106805&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=c51d79b1e8 , ku przestrodze... ciekawe czy mrugał, w kontekście tego wątku ;)

To na pewno zwykłe protesty przeciwko rzadzacym a nie żadna Wiosna Ludów jak w Tunezji, Egipcie czy Libii
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.03.2011 19:01

Co do Chorwacji, to życzę temu krajowi i jego mieszkańcom jak najlepiej! I wątpię czy tam można spotkać tak dużo czerwonizmu i postkomunizmu, więc na pewno będzie szło ku dobremu.
A idiotów wszędzie pełno, więc to ich SDP z pewnością jeszcze trochę będzie zipało.. .
Nawet za czasów terroru komunistycznego w Europie Chorwaci nie dali się czerwonemu smokowi!
Są mądrzejsi od co poniektórych postkomuchowskich narodów... i chwała im za to.

PS
Z tego co dobrze pamiętam, to na forum został wprowadzony zakaz poruszanie tematów dot. polskiej polityki współczesnej, a nie ogólnie polityki czy np. przedwojennej rodzimej polityki.
Panie Januszu, czy ja coś źle zrozumiałem?
pzodro
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.03.2011 19:59

janniko napisał(a):Co do Chorwacji, to życzę temu krajowi i jego mieszkańcom jak najlepiej!

Zdecydowanie przyłączam się do pięknych życzeń :)
Kolega janniko musi w końcu zrozumieć , sto nacionalizam nema smisla :!:
jago
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jago » 01.03.2011 20:30

santosz napisał(a):
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No tak... wybory w Hr się zbliżają a Chorwaci tak naprawdę nie będą mieli na kogo głosować ... nie zazdroszczę.....

Może zgłosimy kogoś z forumowiczów np. Janusz B. :D
Janusz, co Ty na to?

No co Ty :?: Z forumowiczów to tylko RASIU :!: Jego wiece wyborcze będą na pewno niezapomnianym przeżyciem :roll:
jago
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jago » 01.03.2011 20:31

mkm napisał(a):
janniko napisał(a):Co do Chorwacji, to życzę temu krajowi i jego mieszkańcom jak najlepiej!

Zdecydowanie przyłączam się do pięknych życzeń :)
Kolega janniko musi w końcu zrozumieć , sto nacionalizam nema smisla :!:

I żeby któs nie pomyślał, że życzę źle Chorwatom przyłączam się do Twoich życzeń :)
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 01.03.2011 21:10

Ja też Im dobrze życzę, moze zmienimy nazwę tematu?
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 01.03.2011 21:31

Myślę, że większość Europy im dobrze życzy, w końcu to ostatni kraj, do którego jedziemy na naprawdę sielskie wakacje :hut:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 01.03.2011 21:57

Zeby się nic w tym wzgledzie nie zmieniło moze warto im utrudnić wejście do Unii :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.03.2011 22:09

santosz napisał(a):Zeby się nic w tym wzgledzie nie zmieniło moze warto im utrudnić wejście do Unii :lol:

Dalej jesteś chory?
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 02.03.2011 00:21

santosz napisał(a):Nie tylko w chorwacji, zamieszki są wszędzie, chyba nie ma kraju w którym ich nie ma - no może Andora, Monako, Lichtenstein....

Takich krajów jest znacznie więcej kolego.
Nie myl zamieszek z demonstracjami. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Zamieszki w Chorwacji - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone