Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamieszczanie zdjęć z rodziną = lans?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 23.08.2010 06:59

Pewien forumowy frustrat nijaki marantzN doszedł do takiego wniosku:

marantzN napisał(a):

Wiesz co to lans? Ha ha o lansowaniu pisze ktoś kto umieszcza zdjęcia całej swojej rodziny na forum. Zapewne przebija w nich piękno Chorwacji. Proponuję jeszcze umiecić zdjęcie żony jedzącej banana i teściowej np. daktyle.
aga_manka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga_manka » 23.08.2010 07:10

No to się wylansowałam :) Od piątku telefony się u mnie urywają , każdy chce ze mną i moim mężem wywiad przeprowadzić :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2010 07:50

aga_manka napisał(a):No to się wylansowałam :) Od piątku telefony się u mnie urywają , każdy chce ze mną i moim mężem wywiad przeprowadzić :lol:

Ja tak mam od 7 lat :cry: :cry: ...już tej popularności nie mogę znieść :roll: Zaczynam rozumieć powoli Stonesów, Majkela itp....ciężkie życie :?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2010 07:54

slapol napisał(a):Zaczynam rozumieć powoli Stonesów, Majkela itp....ciężkie życie :?

... Brian Jones, Majkel, Hendrix i kilku innych dwudziestosiedmiolatków ... :lol:

Pamiętaj, że zawsze jest jeszcze szansa na normalne życie ...

:wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 23.08.2010 08:41

weldon napisał(a):
slapol napisał(a):Zaczynam rozumieć powoli Stonesów, Majkela itp....ciężkie życie :?

... Brian Jones, Majkel, Hendrix i kilku innych dwudziestosiedmiolatków ... :lol:
Pamiętaj, że zawsze jest jeszcze szansa na normalne życie ...
:wink:

Jim Morrison, Janis, Curt Cobain, Freddy, Tommy Bolin (Purple.. ) itp

Slapol.. jeszcze nie jest za późno..
:sm:
Marshall
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marshall » 23.08.2010 09:15

petr napisał(a):Pewien forumowy frustrat nijaki marantzN doszedł do takiego wniosku:

marantzN napisał(a):

Wiesz co to lans? Ha ha o lansowaniu pisze ktoś kto umieszcza zdjęcia całej swojej rodziny na forum. Zapewne przebija w nich piękno Chorwacji. Proponuję jeszcze umiecić zdjęcie żony jedzącej banana i teściowej np. daktyle.

Dla mnie żaden lans..... "Nasze relacje z podróży" gdyby zawierały tylko takie zdjęcia jakie są w przewodnikach straciły by swój urok.
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 23.08.2010 09:50

Marshall napisał(a):Dla mnie żaden lans..... "Nasze relacje z podróży" gdyby zawierały tylko takie zdjęcia jakie są w przewodnikach straciły by swój urok.

choć formuła relacji z wojaży zmienia się w ostatnich kilku latach wręcz z miesiąca na miesiąc to jednak takie relacje z fotkami z żoną, dziećmi, teściową są jednak mocno czytane o czym świadczy wskaźnik przeglądania...
ot - po prostu pokazują żywych ludzi gdzieś tam...
nawet jak muszą ubyć ubrani... na dane warunki pogodowe...
oczywiście najlepiej jak są przemiksowane z bezosobowymi...
no i do tego sensowny tekst...
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 23.08.2010 10:58

jacky z DG napisał(a): jednak takie relacje z fotkami z żoną, dziećmi, teściową są jednak mocno czytane

Czyżby wszystkie moje porażki brały się stąd, że zawsze jeździłem bez teściowej?

:lol:
Marshall
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marshall » 23.08.2010 11:30

jacky z DG napisał(a):
Marshall napisał(a):Dla mnie żaden lans..... "Nasze relacje z podróży" gdyby zawierały tylko takie zdjęcia jakie są w przewodnikach straciły by swój urok.

choć formuła relacji z wojaży zmienia się w ostatnich kilku latach wręcz z miesiąca na miesiąc to jednak takie relacje z fotkami z żoną, dziećmi, teściową są jednak mocno czytane o czym świadczy wskaźnik przeglądania...
ot - po prostu pokazują żywych ludzi gdzieś tam...
nawet jak muszą ubyć ubrani... na dane warunki pogodowe...
oczywiście najlepiej jak są przemiksowane z bezosobowymi...
no i do tego sensowny tekst...

O teściowej nie wspominam - kto bierze teściową do CRO :twisted:
Moje zdanie opieram np. na ostatniej relacji maslinki "RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie " czy też relacjach nero "Pag - Mandre : Wakacje 2009" albo też "Zavalatica za desat osoba " autorstwa bobemce.
Sympatycznie jest zobaczyć autora na zdjęciach i jego ekipę. A czy to rodzina czy przyjaciele to już ma mniejsze znaczenie. Może chłopak, może mąż, może przyjaciel ??? Gdyby na w/w relacjach nie było tych twarzy, relacje były by bardziej surowe, jak zdjęcia z google.
Nie uważam powyżej wspomnianych jako "lanserów". Nigdy tak nie uważałem ani uważał nie będę. Jak dla mnie ich relacje mają w sobie to "coś". Ale to moje prywatne zdanie :roll:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2010 12:30

Marshall napisał(a):O teściowej nie wspominam - kto bierze teściową do CRO :twisted:

Przydatna bywa.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 23.08.2010 12:44

Marshall napisał(a):Moje zdanie opieram np. na ostatniej relacji maslinki "RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie " czy też relacjach nero "Pag - Mandre : Wakacje 2009" albo też "Zavalatica za desat osoba " autorstwa bobemce.

Marshall, dzięki za wyróżnienie :D

Chociaż u mnie na zdjęciach jest tylko połowa "stałej ekipy", czyli ja :wink: bo mój mąż marudzi, żeby go nie upubliczniać. No i oczywiście była też Roxi i Aldonka :)

Ja też jestem zdania, że fajnie zobaczyć twarz Forumowicza w relacji. Choćby po to, żeby łatwiej było się rozpoznać "w realu", np. w Cro (a takie miłe spotkania zdarzyły nam się i w tym i w ubiegłym roku :))

Pozdrawiam serdecznie :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2010 13:02

maslinka napisał(a):....Ja też jestem zdania, że fajnie zobaczyć twarz Forumowicza w relacji. Choćby po to, żeby łatwiej było się rozpoznać "w realu", np. w Cro
....albo na basenie termalnym w Bukowinie Tatrzańskiej.... :roll: :)
beata.jasinska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata.jasinska » 26.08.2010 08:01

maslinka napisał(a):Ja też jestem zdania, że fajnie zobaczyć twarz Forumowicza

Dokładnie ale niech każdy robi to co uważa za słuszne! :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 26.08.2010 08:11

maslinka napisał(a):Choćby po to, żeby łatwiej było się rozpoznać "w realu", np. w Cro

Ale to ciężko, bo naklejki są na tylnej klapie ... :wink:
Rzadko kto ma samochód dookoła oznakowany, a tak to co?
Gonić? Światłami migać? Zatrzymałabyś się, jakby cie jakiś polski samochód
na sygnale, migając długimi, próbował dogonić?

:D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 26.08.2010 08:26

weldon napisał(a):Gonić? Światłami migać? Zatrzymałabyś się, jakby cie jakiś polski samochód
na sygnale, migając długimi, próbował dogonić?

Ja bym się zatrzymała :lol:
Pewnie pomyślałabym, że zaraz mi koło albo zderzak odpadnie i mnie rodak chce ostrzec. A jeżeli później by się okazało, że to Cromaniak, to jeszcze lepiej 8)
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone