napisał(a) Marshall » 23.08.2010 11:30
jacky z DG napisał(a):Marshall napisał(a):Dla mnie żaden lans..... "Nasze relacje z podróży" gdyby zawierały tylko takie zdjęcia jakie są w przewodnikach straciły by swój urok.
choć formuła relacji z wojaży zmienia się w ostatnich kilku latach wręcz z miesiąca na miesiąc to jednak takie relacje z fotkami z żoną, dziećmi, teściową są jednak mocno czytane o czym świadczy wskaźnik przeglądania...
ot - po prostu pokazują żywych ludzi gdzieś tam...
nawet jak muszą ubyć ubrani... na dane warunki pogodowe...
oczywiście najlepiej jak są przemiksowane z bezosobowymi...
no i do tego sensowny tekst...
O teściowej nie wspominam - kto bierze teściową do CRO
Moje zdanie opieram np. na ostatniej relacji maslinki "RWPG - Relacja Wiosłem Pisana Gdzieniegdzie " czy też relacjach nero "Pag - Mandre : Wakacje 2009" albo też "Zavalatica za desat osoba " autorstwa bobemce.
Sympatycznie jest zobaczyć autora na zdjęciach i jego ekipę. A czy to rodzina czy przyjaciele to już ma mniejsze znaczenie. Może chłopak, może mąż, może przyjaciel ??? Gdyby na w/w relacjach nie było tych twarzy, relacje były by bardziej surowe, jak zdjęcia z google.
Nie uważam powyżej wspomnianych jako "lanserów". Nigdy tak nie uważałem ani uważał nie będę. Jak dla mnie ich relacje mają w sobie to "coś". Ale to moje prywatne zdanie