Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamienię hotel na pole namiotowe...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
izmir
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) izmir » 12.05.2004 13:41

Witam !!!
Również przyłączam się do Was. Klimat kampu ma swój ogromny urok i wcale nie chodzi tu tylko o stronę finansową, gdyż w cenie kampu mozna znaleźć kwatery, ale na kampie jest ta wolność.

pozdrawiam Mariusz
Keszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keszel » 13.05.2004 06:46

Jestem "namiotowcem" od prawie 30 lat. Jeździłem też w tym czasie do różnych hoteli i kwater. Nic nie dorówna jednak tej swobodzie na kampie.
Na tym forum jest kilka osób, które uważają nas "namiotowców" za gorszy gatunek turysty. Są to najczęściej ci, którzy nigdy nie spędzili wakacji w ten sposób. Część z nich ulega różnym stereotypom i opiniom. Trudno. Uważam, że my "campingowcy" nie jesteśmy ani gorsi ani lepsi od innych tuyrystów. I tak trzymać.
Pozdrawiam.
Krzysztof :D :D :D
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 13.05.2004 08:55

i slusznie i politycznie :) powiedziane .............ja tam na razie swojego spiwora i namiotu nie mam zamairu zamieniac na wygodne hotelowe lozko .................a co caly rok sie kitosze w wyrku to 3 tygodnie mi korona z glowy nie spadnie jak poprzewracam sie na materacu pod spiworkiem ,w koncu wieksze "paniska" spia w cro pod namiotem >>>>>>>>>>>:):) pozdr wszystkich namiotowco-materacowco-spiworowcow
izmir
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) izmir » 13.05.2004 11:17

Witam !!!
W 100% popieram!!!!! Wielu moich znajomych udało mi się namówić na ten sposób spedzania urlopu i tego nie żałują. Z doświadczenia również mogę potwierdzić, iż najwięcej do narzekania mają Ci, którzy nigdy tego nie doświadczyli, nie wspominając już o zupełnie błędnym ich wyobrażeniu o pobycie na kampie. Ostatnio rozmawiając z nowymi znajomymi ubawiłem się po pachy. Otóż oczy im się szeroko otworzyły gdy dowiedzieli się, iż na kampach są toalety. Nie mieli wyobrażenia o takich "ekstrawagancjach".

Pozdrawiam
Mariusz
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 13.05.2004 13:57

Keszel napisał(a):Na tym forum jest kilka osób, które uważają nas "namiotowców" za gorszy gatunek turysty.Krzysztof :D :D :D

Krzysztofie!Wy "namiotowcy" to jeszcze betka! Ja jestem 100% "hotelowcem" i to ja jestem "prawdziwą zakałą turystyki" :lol:
I w dodatku jeżdżę z BP więc zupełny ze mnie "niekumaty nieuk"(kwintesencja pewnej dawnej wypowiedzi)
Co więc robię na tym Forum? ano mnie też serce szybciej bije na myśl o Cro!
Lubmy więc tę Chorwację po swojemu ,jak tam kto lubi ,pod namiotem ,w apartamencie czy w hotelu.Jak się spotkamy to wypijemy Lozo u mnie w pokoju hotelowym a doprawimy rakiją u Ciebie w namiocie :lol:
-Hej! tam w apartamencie! a przynieś że jakieś lignje na zagrychę!
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 14.05.2004 08:54

VC4R napisał(a):
Keszel napisał(a):Na tym forum jest kilka osób, które uważają nas "namiotowców" za gorszy gatunek turysty.Krzysztof :D :D :D

Krzysztofie!Wy "namiotowcy" to jeszcze betka! Ja jestem 100% "hotelowcem" i to ja jestem "prawdziwą zakałą turystyki" :lol:
I w dodatku jeżdżę z BP więc zupełny ze mnie "niekumaty nieuk"(kwintesencja pewnej dawnej wypowiedzi)
Co więc robię na tym Forum? ano mnie też serce szybciej bije na myśl o Cro!
Lubmy więc tę Chorwację po swojemu ,jak tam kto lubi ,pod namiotem ,w apartamencie czy w hotelu.Jak się spotkamy to wypijemy Lozo u mnie w pokoju hotelowym a doprawimy rakiją u Ciebie w namiocie :lol:
-Hej! tam w apartamencie! a przynieś że jakieś lignje na zagrychę!

hejjjj koledzy ale zalezcie po mnie co tez sie chetnie podlecze rakija ...........nie konicznie w hotelu czy namiocie moze byc pod...... dzrzewem figowym ;)
Keszel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keszel » 14.05.2004 11:59

Jestem całkowicie za takim brataniem się "namiotowców", "hotelowców" i "apartamentowców". Zdrowie Cromaniaków.
Pozdrawiam.
Krzysztof :D :D :D
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Zamienię hotel na pole namiotowe... - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone