Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Stela
Cromaniak
Zamiana na Hiszpanię?!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 28.08.2002 13:41

Właśnie znajoma z pracy dostała wiadomość ze swojego biura
podróży, że ze względu na pogodę w Chorwacji zamieniają jej
wyjazd na Hiszpanię (dodając gwiazdkę przy hotelu)

Bez komentarza. Jadę do Petrcane koło Zadaru 8 września... :roll:

Iwona
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 28.08.2002 13:51

Jakie to biuro tak dbające o klientów (oczywiście jeżeli zamiana jest dobrowolna).
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 28.08.2002 22:33

Ale do Hiszpanii się troszkę dłużej jedzie, czy drogę wliczyli jej w pobyt?Bo jak chciała jechac na tydzień, to się okaże, że spędzi w Hiszpanii cztery dni. :lol:
andriej
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andriej » 29.08.2002 00:11

A na Wyspach Kanaryjskich i Lazurowym Wybrzeżu leje :twisted:
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 29.08.2002 09:01

Pierwszy raz słyszę o biurze podróży, które aż tak "dba" o klienta... a może ja lubię chodzić w deszczu :lol: po plażach i miastach Chorwacji i wcale nie mam zamiaru jechać do Hiszpanii.
Możesz napisać jakie to biuro rozsiewa "wrogie wieści"? Możę to plotki?
Pozdrawiam :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.08.2002 09:56

Gdyby mi ktoś zaproponował Spain zamiast HR to powiedziałbym mu żeby mnie pocałował w d.... Sorry za nacjonalizm ale z ruskimi w Spain miałem na disco do czynienia - "no druzja dawajtje djengi" - ale ostatecznie było ich mniej i byli mniej zdesperowani od nas więc dostali wpier... :twisted:
Ps. Czy koleżanka nie pomyliła biura podróży z instytutem meteorologicznym bo coś mi tu nie gra :?: :idea:

Acha zobaczcie jak Leonowi pięknie wypucowali kamerę http://www.izor.hr/webcameng.htm
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 29.08.2002 10:02

Oooo! Bardzo ładny widok przez ten wypucowany obiektyw :) Ale u mnie dziś dużo ładniejsza pogoda :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.08.2002 10:37

Ale woda w Bałtyku napewno nie dochodzi do 25 st.
Ps. Chyba że jesteś gdzie indziej przyznaj się :wink:
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 29.08.2002 11:45

Zatoka Gdańska, wczoraj 21 st.C :) i tak już 2 miesiące :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.08.2002 12:35

Ale w zatoce jest żur - sam widziałem w ubiegłym roku na Helu taką grubą rurę z kupami do zatoki (chyba w Karwi) w Chłapowie jest lepiej bo czyściej ale oczywiście najczęściej zimniej. :P
SylwiaMM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwiaMM » 29.08.2002 12:38

Karwia nie leży nad Zatoką :) Opinie dość pospolite i nie do końca sprawdzone niestety, polecam Riweirę Turecką... rury prosto na plaże z każdego Hotelu :twisted:
U nas Jest bardzo OK. Ale tu trzeba o Hrvatska :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 29.08.2002 12:54

:oops: To chyba to było w Juracie ale nie ważne - ludzie się kąpią i żyją i nie mówię że u was jest źle. W egipcie to samo co na riwierze a woda kryształ jak na HR - tylko piwo po 4-5 $ (chyba araby ocipiały) i total price koszt 2 per. 16/d ~- ok 12000 PLN 8O - żona się uparła ale ogólnie też było super :D
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 30.08.2002 11:33

Już tłumaczę- info dostałam od koleżanki z Olsztyna. Zapytam co to za biuro i na pewno Wam powiem. Sama jedę do Chorwacji- leje czy nie- JADĘ.

Iwona
atma
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atma » 30.08.2002 11:45

"Właśnie znajoma z pracy dostała wiadomość ze swojego biura
podróży, że ze względu na pogodę w Chorwacji zamieniają jej
wyjazd na Hiszpanię"

Ale co z tego wynika?
Bo na pewno nie to, że w Chorwacji jutro, czy za tydzień będzie kiepska pogoda.
Nie wiem dlaczego uległ zmianie cel wyjazdu.
Mam nadzieję, że ta znajoma nie straci na zamianie.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 30.08.2002 13:48

Miejmy nadzieję. Trochę stresują mnie te dekadenckie nastroje związane z nienajlepszą pogodą w HR. Ale nic to- tak sobie myślę, że typ plażowicza to ze mnie średni, więc lampa czy nie lampa- będzie OK.

Z gorącego południa Polski :lol:

Iwona
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies