Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 30.09.2004 12:37

o wyzszosci CRO nad Hiszpania lub jak kto woli odwrotnie mozna by dyskutowac i przy tym nie jedna butelek rakiji obalic :) i chyba sie nikogo do zmiany zdania nie przekona :) .Jesli o mnie chodzi bylem raz w Hiszpani na prawie 3 tygodnie klika lat temu (1996) zwiedzilem cala mase tyc Costa de... plus Barcelone ,klasztor Monserat i tylke te dwie ostatnie pozycje pozostawily wyrazny slad w mojej glowie w przegródce pt" wspomnienia" ,plaze no coz ....jak ktos lubi troszke tlumku plus zjazd kilkunastu naraz :) przedszkoli .....czystos wody hmmm ...na pewno lepsza niz baltyk lecz daleko jej do Adriatyku a ceny ,mysle ze Espania zawsze bedzei drozsza ze wzgledu na zasobnosc portfela glownej rzeszy turystow z Niemiec Anglii itp
pozdr.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 01.10.2004 22:31

Miałem przyjemność być w Hiszpanii. Zraziło mnie to że można się tam dogadać tylko po hiszpańsku ( a nawet tylko po katalońsku) Nie spotałem się z życzliwością taką jak w Cro.Poza tym wszędzie tłumy pijanych Niemców i wrzeszczących Włochów. Byłem w Hiszpanii i więcej tam nie wrócę. Nie ma tam tego "czegoś " co jest w CRO. Tam po prostu nic nie ciągnie tak jak do Chorwacji. Poza tym TAM NIE MA RAKIJI TYLKO SANGRIA
Pozdrawiam
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 04.10.2004 17:30

Iwona_PB napisał(a):Mam informację na temat biura podróży, o którym napisała moja znajoma. Oto co napisała:

"To firma "Matuszek" z Gliwic.To co zaproponowali w zamian jest naprawdę super.
To Chorwaci odmówili (pewno z powodu pogody :( i biuro zamieniło
chętnym (lub zwrot pieniędzy) na droższe wycieczki (wyższy
standard hotelu)."

Troszkę się sprawa wyklarowała, czyż nie? :lol:
A my i tak wolimy Chorwację.

Pzw Iwona

Matuszek od paru lat przymierza się do Chorwacji i... co roku odwołuje większość terminów. Ta ich oferta jest po prostu droga i stąd się nie sprzedaje. I tak w tym roku Chorwacja w wielu biurach podróży "siadła", bo już nie jest tak tanio jak było....

Pozdrawiam
Krzysztof
www.lastovo.prv.pl - wyspa Dalmacji, na której diabeł mówi: "dobranoc"
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 05.10.2004 18:27

Niesamowite, że ten wątek, rozpoczęty przeze mnie 28-08-2002 ciągle generuje nowe posty :) :)
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 05.10.2004 18:34

Aktualnie jest to wątek o wyższości Cro nad resztą świata :lol:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 06.10.2004 08:23

i ta przewaga wciąz rosnie moi drodzy :)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 13.11.2006 21:28

bregu napisał(a):
vitanko icon_smile.gif

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go icon_wink.gificon_wink.gif

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka icon_wink.gif

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek icon_wink.gif

pozdravka

He, he i to jam go rozpoczęła icon_cool.gif
Pzdrw
Iwona

no to jazda - mamy rekord wszech czasów jak mniemam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 13.11.2006 22:07

grouby napisał(a):Aktualnie jest to wątek o wyższości Cro nad resztą świata :lol:

o cześć grouby :wink: :D
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 15.11.2006 00:27

jacek gryczewski napisał(a):i ta przewaga wciąz rosnie moi drodzy :)

Tak bo ktoś był gdzieś lat temu 10 ...i nie miał z Rakiji więc woli CRO.
Albo pobyt w Hiszpani i tłumy pijanych .... oczywiście w całej Hiszpani są tłumy pijanych Germańców.
Wypada jeszcze dodać że w Itali brudno i mamy jedyny słuszny kierunek.

CRO wygrało mistrzostwa 16:0
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.12.2015 12:08

nie chce zakładać nowego wątku, a przeszło mi przez myśl, by po 15 latach zawitać ponownie na rocznicę do Lloret de Mar; byliśmy tam zarówno autokarem jak i samochodem, ale niewiele pamiętam z kosztów (na pewno nie było wtedy euro), ale drogo nie było...
teraz euro zmienia postać rzeczy + zapewne zdecydowanie drożej wychodzi droga;
i tu pytanie czy jadąc lepiej byłoby jechać jak wskazuje google: przez Niemcy-Francję ?
czy też "normalną" drogą: przez Austrię-Włochy ?
którędy taniej winietowo? może Ktoś ma doświadczenie? jakoś trudno mi wyliczyć dokładnie najdroższą Francję, resztę krajów mam;
znalazłem na bookingu apartamenty za ok. 1300zł na tydzień (hotel apartamentowy), co o tym sądzicie?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 20.02.2016 15:45

odgrzeję ponownie kotleta; dojazd własny odpada + samolot również,
może Ktoś będzie mógł polecić sprawdzone Biuro Podróży oferujące wczasy z dojazdem autokarem na Costa Brava, najlepiej do Lloret de Mar?
oczywiście te główne BP, które wskazuje google mam obczajone (Matuszek niestety już nie oferuje tam)
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 20.02.2016 17:03

Moi teściowie często swego czasu podróżowali z biurem funclub, byli też w Hiszpanii i Portugalii na objazdówce właśnie z nimi parę lat temu i byli zawsze zadowoleni... może zerknij na ich ofertę ?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 21.02.2016 16:16

dzięki zaraz biorę się za przeglądanie oferty
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zamiana na Hiszpanię?! - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies