Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 30.09.2004 11:37

o wyzszosci CRO nad Hiszpania lub jak kto woli odwrotnie mozna by dyskutowac i przy tym nie jedna butelek rakiji obalic :) i chyba sie nikogo do zmiany zdania nie przekona :) .Jesli o mnie chodzi bylem raz w Hiszpani na prawie 3 tygodnie klika lat temu (1996) zwiedzilem cala mase tyc Costa de... plus Barcelone ,klasztor Monserat i tylke te dwie ostatnie pozycje pozostawily wyrazny slad w mojej glowie w przegródce pt" wspomnienia" ,plaze no coz ....jak ktos lubi troszke tlumku plus zjazd kilkunastu naraz :) przedszkoli .....czystos wody hmmm ...na pewno lepsza niz baltyk lecz daleko jej do Adriatyku a ceny ,mysle ze Espania zawsze bedzei drozsza ze wzgledu na zasobnosc portfela glownej rzeszy turystow z Niemiec Anglii itp
pozdr.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 01.10.2004 21:31

Miałem przyjemność być w Hiszpanii. Zraziło mnie to że można się tam dogadać tylko po hiszpańsku ( a nawet tylko po katalońsku) Nie spotałem się z życzliwością taką jak w Cro.Poza tym wszędzie tłumy pijanych Niemców i wrzeszczących Włochów. Byłem w Hiszpanii i więcej tam nie wrócę. Nie ma tam tego "czegoś " co jest w CRO. Tam po prostu nic nie ciągnie tak jak do Chorwacji. Poza tym TAM NIE MA RAKIJI TYLKO SANGRIA
Pozdrawiam
Lastovo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lastovo » 04.10.2004 16:30

Iwona_PB napisał(a):Mam informację na temat biura podróży, o którym napisała moja znajoma. Oto co napisała:

"To firma "Matuszek" z Gliwic.To co zaproponowali w zamian jest naprawdę super.
To Chorwaci odmówili (pewno z powodu pogody :( i biuro zamieniło
chętnym (lub zwrot pieniędzy) na droższe wycieczki (wyższy
standard hotelu)."

Troszkę się sprawa wyklarowała, czyż nie? :lol:
A my i tak wolimy Chorwację.

Pzw Iwona

Matuszek od paru lat przymierza się do Chorwacji i... co roku odwołuje większość terminów. Ta ich oferta jest po prostu droga i stąd się nie sprzedaje. I tak w tym roku Chorwacja w wielu biurach podróży "siadła", bo już nie jest tak tanio jak było....

Pozdrawiam
Krzysztof
www.lastovo.prv.pl - wyspa Dalmacji, na której diabeł mówi: "dobranoc"
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 05.10.2004 17:27

Niesamowite, że ten wątek, rozpoczęty przeze mnie 28-08-2002 ciągle generuje nowe posty :) :)
grouby
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grouby » 05.10.2004 17:34

Aktualnie jest to wątek o wyższości Cro nad resztą świata :lol:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 06.10.2004 07:23

i ta przewaga wciąz rosnie moi drodzy :)
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 13.11.2006 20:28

bregu napisał(a):
vitanko icon_smile.gif

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go icon_wink.gificon_wink.gif

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka icon_wink.gif

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek icon_wink.gif

pozdravka

He, he i to jam go rozpoczęła icon_cool.gif
Pzdrw
Iwona

no to jazda - mamy rekord wszech czasów jak mniemam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 13.11.2006 21:07

grouby napisał(a):Aktualnie jest to wątek o wyższości Cro nad resztą świata :lol:

o cześć grouby :wink: :D
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 14.11.2006 23:27

jacek gryczewski napisał(a):i ta przewaga wciąz rosnie moi drodzy :)

Tak bo ktoś był gdzieś lat temu 10 ...i nie miał z Rakiji więc woli CRO.
Albo pobyt w Hiszpani i tłumy pijanych .... oczywiście w całej Hiszpani są tłumy pijanych Germańców.
Wypada jeszcze dodać że w Itali brudno i mamy jedyny słuszny kierunek.

CRO wygrało mistrzostwa 16:0
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.12.2015 11:08

nie chce zakładać nowego wątku, a przeszło mi przez myśl, by po 15 latach zawitać ponownie na rocznicę do Lloret de Mar; byliśmy tam zarówno autokarem jak i samochodem, ale niewiele pamiętam z kosztów (na pewno nie było wtedy euro), ale drogo nie było...
teraz euro zmienia postać rzeczy + zapewne zdecydowanie drożej wychodzi droga;
i tu pytanie czy jadąc lepiej byłoby jechać jak wskazuje google: przez Niemcy-Francję ?
czy też "normalną" drogą: przez Austrię-Włochy ?
którędy taniej winietowo? może Ktoś ma doświadczenie? jakoś trudno mi wyliczyć dokładnie najdroższą Francję, resztę krajów mam;
znalazłem na bookingu apartamenty za ok. 1300zł na tydzień (hotel apartamentowy), co o tym sądzicie?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 20.02.2016 14:45

odgrzeję ponownie kotleta; dojazd własny odpada + samolot również,
może Ktoś będzie mógł polecić sprawdzone Biuro Podróży oferujące wczasy z dojazdem autokarem na Costa Brava, najlepiej do Lloret de Mar?
oczywiście te główne BP, które wskazuje google mam obczajone (Matuszek niestety już nie oferuje tam)
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 20.02.2016 16:03

Moi teściowie często swego czasu podróżowali z biurem funclub, byli też w Hiszpanii i Portugalii na objazdówce właśnie z nimi parę lat temu i byli zawsze zadowoleni... może zerknij na ich ofertę ?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 21.02.2016 15:16

dzięki zaraz biorę się za przeglądanie oferty
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zamiana na Hiszpanię?! - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone