Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
aisa

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisa » 23.07.2003 16:21

A ja byłam i w Chorwacji i w Hiszpanii i w Grecji i z przykrością (bo to strona miłośników Chorwacji) muszę stwierdzić, że Chorwacja przy tamtych krajach wypada najbardziej blado. Zarówno pod względem jakości kempingów (na południu Peloponezu kemping w cenie najtańszego chorwackiego ma bez porównania wyższy standard), jak i samej atmosfery (przyroda, architektura, ludzie, plaże), nie mówiąc o cenach żywności. W Chorwacji jest wiele pięknych miejsc, ale żadne z tych w których byłam nie miało takiego klimatu (nastroju) jak te w Hiszpanii i Grecji.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.07.2003 07:02

Zyczymy miłego pobytu w Hiszpani i Grecji :lol:
petris
Cromaniak
zyczenia

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.07.2003 07:26

Ja sie tez przylączam do zyczeń.Lecz zostaje na plazach w Chorwacji.Swiat zwiedzam w objazdowkach.Odpoczywam w Chorwacji.Mimo to trzeba przyznac ,ze bardzo zdrozała.Lody są nie tak smaczne jak dawniej.Lecz co zrobic kiedys wszystko bylo fajniejsze bylo sie mlodszym o te pare lat :twisted: :lol:
niki

Nieprzeczytany postnapisał(a) niki » 24.07.2003 08:54

nie przerażajcie mnie z tą Chorwacją ja się tak nastawiłam tam pojechać w tym roku :) a Wy tu, że drogo (gdzie teraz nie jest drogo wakacje nad polskim morzem ile teraz kosztują - pogłupieli z tymi cenami) - ludziska nie narzekajcie jak kogoś nie stać to nie jedzie ale pracuje się jak wół cały rok to trzeba sobie wynagrodzić nie? :D
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.07.2003 11:04

niki napisał(a):nie przerażajcie mnie z tą Chorwacją ja się tak nastawiłam tam pojechać w tym roku :) a Wy tu, że drogo (gdzie teraz nie jest drogo wakacje nad polskim morzem ile teraz kosztują - pogłupieli z tymi cenami) - ludziska nie narzekajcie jak kogoś nie stać to nie jedzie ale pracuje się jak wół cały rok to trzeba sobie wynagrodzić nie? :D

Kto tu mówi o przerazeniu,po prostu rozmawiamy Włochy i Hiszpania czy Chorwacja.Jest takie powiedzonkio :lol: "Jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi" i tym samym nie dyskutuje.
dziadek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziadek » 24.07.2004 14:48

Niestety,ale dla miłośników chorwacji muszę stwierdzić że hiszpańska wyspa kanaryjska Lanzarote jest o wiele ładniejsza od tego co spotkałem w chorwacji. Ale chorwacja też ładna.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 24.07.2004 14:54

petris napisał(a):Jest takie powiedzonkio :lol: "Jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi" i tym samym nie dyskutuje.

Podobnie jak z tym, że "Kogo nie stać na Krynicę, jedzie za granicę" ;)
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 25.07.2004 02:09

vitanko :)

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go ;);)

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka ;)

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek ;)

pozdravka
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 20.08.2004 20:57

Na ziemii jest wiele fajnych miejsc :)

a jeśli ktoś mówi, że kocha Chorwację

to ja wiem o czym ten ktoś mówi :) :wink:

:D :papa:
walrus77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walrus77 » 21.08.2004 10:09

Bylem z zona juz raz w Chorwacji. W tym roku mimowila, ze w Cro juz byla wiec chce gdzie indziej. Ale i tak jedziemy do Cr, :D
walrus77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walrus77 » 21.08.2004 10:09

Bylem z zona juz raz w Chorwacji. W tym roku mimowila, ze w Cro juz byla wiec chce gdzie indziej. Ale i tak jedziemy do Cr, :D
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 21.08.2004 11:41

bregu napisał(a):vitanko :)

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go ;);)

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka ;)

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek ;)

pozdravka

He, he i to jam go rozpoczęła 8)
Pzdrw
Iwona
Fruzek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fruzek » 17.09.2004 14:18

Sądząc po tegorocznych cenach w Chorwacji i w Hiszpanii to trzeba przyznać, że bracia słowianie sie strają i to aż za bardzo.

Oby w przyszłym roku ceny się nie zrównały.
Ale pozostaje dojazd.

Pozdrawiam "starowątkowców"
Fruzek
Gajus.ems
Cromaniak
Słowianie..,.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 17.09.2004 20:06

[quote="Fruzek"]Sądząc po tegorocznych cenach w Chorwacji i w Hiszpanii to trzeba przyznać, że bracia słowianie sie strają i to aż za bardzo.

I bardzo dobrze, trochę tęsknię za Hiszpanią, ale nie na tyle aby odpuścić w przyszłym roku plażę w CRO, chociaż tak nie do końca, nie wiem czy n ie obawiam się wyższych cen w innych krajach wśródziemnomorskich. Są na tym forum przykłady/konkretne/że np w takiej Grecji jest taniej. Być może, ale biorąc pod uwagę cenę paliwa w drodze do Grecji, oraz opłaty drogowe np w Serbii, to CRO jawi sie jako atrakcyjne miejse.
GAJUS
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 17.09.2004 21:57

Preferuję dojazd własnym samochodem , a póki co nie stać mnie na dojazd tak daleko (mysle o Hiszpanii). Dlatego pozostanę przy Chorwacji lub wreszcie Czarnogórę odwiedzę. Szykowałem ten wypad już w tym roku , ale wiatr powiał nie z tej strony co trzeba i wywiało mnie do Bułgarii

:P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zamiana na Hiszpanię?! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone