Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
aisa

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisa » 23.07.2003 17:21

A ja byłam i w Chorwacji i w Hiszpanii i w Grecji i z przykrością (bo to strona miłośników Chorwacji) muszę stwierdzić, że Chorwacja przy tamtych krajach wypada najbardziej blado. Zarówno pod względem jakości kempingów (na południu Peloponezu kemping w cenie najtańszego chorwackiego ma bez porównania wyższy standard), jak i samej atmosfery (przyroda, architektura, ludzie, plaże), nie mówiąc o cenach żywności. W Chorwacji jest wiele pięknych miejsc, ale żadne z tych w których byłam nie miało takiego klimatu (nastroju) jak te w Hiszpanii i Grecji.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.07.2003 08:02

Zyczymy miłego pobytu w Hiszpani i Grecji :lol:
petris
Cromaniak
zyczenia

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.07.2003 08:26

Ja sie tez przylączam do zyczeń.Lecz zostaje na plazach w Chorwacji.Swiat zwiedzam w objazdowkach.Odpoczywam w Chorwacji.Mimo to trzeba przyznac ,ze bardzo zdrozała.Lody są nie tak smaczne jak dawniej.Lecz co zrobic kiedys wszystko bylo fajniejsze bylo sie mlodszym o te pare lat :twisted: :lol:
niki

Nieprzeczytany postnapisał(a) niki » 24.07.2003 09:54

nie przerażajcie mnie z tą Chorwacją ja się tak nastawiłam tam pojechać w tym roku :) a Wy tu, że drogo (gdzie teraz nie jest drogo wakacje nad polskim morzem ile teraz kosztują - pogłupieli z tymi cenami) - ludziska nie narzekajcie jak kogoś nie stać to nie jedzie ale pracuje się jak wół cały rok to trzeba sobie wynagrodzić nie? :D
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.07.2003 12:04

niki napisał(a):nie przerażajcie mnie z tą Chorwacją ja się tak nastawiłam tam pojechać w tym roku :) a Wy tu, że drogo (gdzie teraz nie jest drogo wakacje nad polskim morzem ile teraz kosztują - pogłupieli z tymi cenami) - ludziska nie narzekajcie jak kogoś nie stać to nie jedzie ale pracuje się jak wół cały rok to trzeba sobie wynagrodzić nie? :D

Kto tu mówi o przerazeniu,po prostu rozmawiamy Włochy i Hiszpania czy Chorwacja.Jest takie powiedzonkio :lol: "Jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi" i tym samym nie dyskutuje.
dziadek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziadek » 24.07.2004 15:48

Niestety,ale dla miłośników chorwacji muszę stwierdzić że hiszpańska wyspa kanaryjska Lanzarote jest o wiele ładniejsza od tego co spotkałem w chorwacji. Ale chorwacja też ładna.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 24.07.2004 15:54

petris napisał(a):Jest takie powiedzonkio :lol: "Jak sie nie ma miedzi to sie w domu siedzi" i tym samym nie dyskutuje.

Podobnie jak z tym, że "Kogo nie stać na Krynicę, jedzie za granicę" ;)
bregu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bregu » 25.07.2004 03:09

vitanko :)

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go ;);)

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka ;)

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek ;)

pozdravka
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 20.08.2004 21:57

Na ziemii jest wiele fajnych miejsc :)

a jeśli ktoś mówi, że kocha Chorwację

to ja wiem o czym ten ktoś mówi :) :wink:

:D :papa:
walrus77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walrus77 » 21.08.2004 11:09

Bylem z zona juz raz w Chorwacji. W tym roku mimowila, ze w Cro juz byla wiec chce gdzie indziej. Ale i tak jedziemy do Cr, :D
walrus77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walrus77 » 21.08.2004 11:09

Bylem z zona juz raz w Chorwacji. W tym roku mimowila, ze w Cro juz byla wiec chce gdzie indziej. Ale i tak jedziemy do Cr, :D
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 21.08.2004 12:41

bregu napisał(a):vitanko :)

heh - ten watek ma sznase zostac rekordowym pod wzgledem czasu trwania [i dopisywania nowych postow] podtrzymywania go ;);)

mniej wiecej za miesiac i 3 dni bedzie mial juz rowne dwa latka ;)

a moze by tak go pociagnac az do wieku szkolnego - to juz tylko 5 latek ;)

pozdravka

He, he i to jam go rozpoczęła 8)
Pzdrw
Iwona
Fruzek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fruzek » 17.09.2004 15:18

Sądząc po tegorocznych cenach w Chorwacji i w Hiszpanii to trzeba przyznać, że bracia słowianie sie strają i to aż za bardzo.

Oby w przyszłym roku ceny się nie zrównały.
Ale pozostaje dojazd.

Pozdrawiam "starowątkowców"
Fruzek
Gajus.ems
Cromaniak
Słowianie..,.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 17.09.2004 21:06

[quote="Fruzek"]Sądząc po tegorocznych cenach w Chorwacji i w Hiszpanii to trzeba przyznać, że bracia słowianie sie strają i to aż za bardzo.

I bardzo dobrze, trochę tęsknię za Hiszpanią, ale nie na tyle aby odpuścić w przyszłym roku plażę w CRO, chociaż tak nie do końca, nie wiem czy n ie obawiam się wyższych cen w innych krajach wśródziemnomorskich. Są na tym forum przykłady/konkretne/że np w takiej Grecji jest taniej. Być może, ale biorąc pod uwagę cenę paliwa w drodze do Grecji, oraz opłaty drogowe np w Serbii, to CRO jawi sie jako atrakcyjne miejse.
GAJUS
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 17.09.2004 22:57

Preferuję dojazd własnym samochodem , a póki co nie stać mnie na dojazd tak daleko (mysle o Hiszpanii). Dlatego pozostanę przy Chorwacji lub wreszcie Czarnogórę odwiedzę. Szykowałem ten wypad już w tym roku , ale wiatr powiał nie z tej strony co trzeba i wywiało mnie do Bułgarii

:P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zamiana na Hiszpanię?! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies