Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zamiana na Hiszpanię?!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 31.08.2002 11:51

Mam informację na temat biura podróży, o którym napisała moja znajoma. Oto co napisała:

"To firma "Matuszek" z Gliwic.To co zaproponowali w zamian jest naprawdę super.
To Chorwaci odmówili (pewno z powodu pogody :( i biuro zamieniło
chętnym (lub zwrot pieniędzy) na droższe wycieczki (wyższy
standard hotelu)."

Troszkę się sprawa wyklarowała, czyż nie? :lol:
A my i tak wolimy Chorwację.

Pzw Iwona
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 31.08.2002 23:00

Iwona_PB napisał(a):
To Chorwaci odmówili (pewno z powodu pogody :(

Nie wierzę... Przecież to jest niepoważny powód. Chyba, że aż tak dbają o turystów.A tak swoją drogą to współczuję tym co mieli do tej Chorwacji jechać i naprawdę chcieli. A to im biuro sprawiło niespodziankę. Teraz albo szukać last minute, albo pakować się i jechać na własną rękę.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 21.09.2002 11:52

A my właśnie wróciliśmy i wcale nie lało he he he
Iwona- opalona i wypoczęta
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.09.2002 09:16

Iwona_PB napisał(a):Mam informację na temat biura podróży, o którym napisała moja znajoma. Oto co napisała:

"To firma "Matuszek" z Gliwic.To co zaproponowali w zamian jest naprawdę super.
To Chorwaci odmówili (pewno z powodu pogody :( i biuro zamieniło
chętnym (lub zwrot pieniędzy) na droższe wycieczki (wyższy
standard hotelu)."

Troszkę się sprawa wyklarowała, czyż nie? :lol:
A my i tak wolimy Chorwację.

Pzw Iwona

Biuro "MATUSZEK" jest z Knurowa nie z Gliwic - ale nie ważne.
To biuro wcześniej zajmowało się głównie transportem Polska - Hiszpania - Polska a standard hotelu mogli podnieść bo ten sam turnus to 2 noclegi mniej na miejscu które spędzasz w ich autokarze także...... :?:
Inna rzecz że opinie na temat tego biura są raczej pozytywne a spotykam się z nimi bardzo często jako że wiele kolegów i koleżanek z ich usług korzysta - niestety(stety) ja nie - zawsze stawiam na własny transport i organizowanie wypoczynku we własnym zakresie (chyba że tak jak 2 lata temu trzeba lecieć samolotem - którego nie posiadam - wybieram biuro) :wink:
PS. Jeżeli to Chorwaci powiedzieli "nie" to się dziwię a z drugiej strony świadczy to o tym że albo wyjątkowo dbają o klienta albo nie dogadali się z Matuszkiem o pokazali mu fak :!: bo HR to w miarę nowa oferta tego biura - specjalizują się w Hiszpani - od lat ponad 10.
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 18.07.2003 18:58

moim zdaniem zla zamaiana lepiej leciec do cro. pozdrawiam
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 18.07.2003 19:18

Toć to z ubiegłego roku ta cała zamiana :D :D :D

Iwona
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 20.07.2003 01:11

iwonka ty to masz wzrok kurcze :D :x :x :x :x :x :x :x
Gajus.ems
Bez zmyłki !

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 20.07.2003 12:03

Byłem w Hiszpanii 1 miesiąc spałem na campach. Widziałem te ich Costa Brawa, Costa Dorada, Costa Del Sol czy też Costa de Luz, mista Madryt, Barcelonę, Sewilę, Cordobę itp. Myślę że należą do najpiękniejszych w Europie ! Ale nie tracie czasu i nie sprawdzajcie tego co sam sprawdziłem ! Tylko Bałkany ! atmosfera, widoki, plaże, ludzie i ceny to jest to ! a szczególnie perła w koronie CHORWACJA !!!
Przepraszam miłośników Hiszpanii ale tak właśnie myślę :wink:
Gajus.ems
tylko Bałkany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 20.07.2003 12:22

Sorki !
Trochę mnie poniosło, nie jestem aż takim ekspertem, lepiej sprawdżcie to sami Hiszpania czy Chorwacja. :oops:
psMisiek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) psMisiek » 20.07.2003 16:44

hello

ja nie byłem jeszcze w chorwacji ale byłem w hiszpanii między alicante a almerią i było naprawde zajebiście, ceny, ludzie i atmosfera w porzadku i ta plaża szerokości 50m żóltego czystego piachu !!!
i jeszcze jedno czego na pewn nie ma w chorwacji: korrida !! tego nie zapomne do końca życie, bo akurat było swięto miasta Almeria, 7 dni dzień w dzień korrida i to nie z jakimiś małymi byczkami tylko super olbrzymami !!! jak ktoś jest w hiszpani to bardzo polecam, bo warto to zobaczyć !!

co nie oznacza że w chorwacji jest gorzej, sprawdze to w tym roku ale mam nadzieje że będzie równie fajnie !!

pzdr
Misiek
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 20.07.2003 21:53

A mi się w Chorwacji dużo bardziej podoba niż w Hiszpanii. Owszem tam też jest super, ale w Chorwacji lepiej :)
psMisiek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) psMisiek » 20.07.2003 22:47

ja jak napisałem wcześniej nie mam porównania ale w tym roku to się zmieni :?:

jak wróce to bede mógł więcej powiedzieć na ten temat 8)

pzdr
Misiek
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 22.07.2003 10:32

jacek gryczewski napisał(a):iwonka ty to masz wzrok kurcze :D :x :x :x :x :x :x :x

Jacusiu :)

Taka mądra jestem, bo to ja rozpoczęłam ten temat W ZESZŁYM roku :)

Pzw

Iwona
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 22.07.2003 10:58

jak widać temat mozna ciągnąć przez cały rok i wciąż aktualny :oczko_usmiech:
Melek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melek » 23.07.2003 09:03

Ja bylem i w hiszpani i w cro i tu i tam mi sie podobalo .
W his. byly super imprezki, szeroka plaza ,moze tez niczego sobie.
W cro zas piekne widoki, skalki ( dobre do nurkowania) i spokoj :).
Pozdr.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Zamiana na Hiszpanię?! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies