FUX napisał(a):Na Subaru Modowie ...
Podaj link, bo Google wypluwają milion forów o Subaru.
FUX napisał(a):Na Subaru Modowie ...
admin1 napisał(a):FUX napisał(a):Na Subaru Modowie ...
Podaj link, bo Google wypluwają milion forów o Subaru.
Rysio napisał(a):Niezawodny, pytanie natury techniczno - tematycznej - mianowicie zakładać wątek ze starą drogą przez Knin czy wrzucić do Ciebie do jak ominąć korki, pełną opiskę trasy?
Rysio napisał(a):Ps. Admin1, nie wiem komu się należy "pasem po dupie" z Was z tymi off PW
admin1 napisał(a):Rysio napisał(a):Ps. Admin1, nie wiem komu się należy "pasem po dupie" z Was z tymi off PW
Ja wiem, ale nie będę podsrywał szefa
FUX: Możesz pokazać jakiś przykład połączonych tematów na Subaru? To duże forum i sam się nie dokopię.
AndrzejJ. napisał(a):...Mnie ciekawi czemu admin 1 jest w hełmie ? Przecież szef jest bez hełmu.
niezawodny napisał(a):Wg mnie należałoby porządnie opisać różne, najpopularniejsze trasy dojazdowe;
1) PL - Brno-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagrzeb
2) PL - Bratysława-Wiedeń i dalej j.w
3) PL - Budapeszt-Balaton-Zagrzeb
4) PL-Budapeszt-Mohacs-Osijek-Sarajewo-Mostar - Dubrownik
5) trasa przez Niemcy
6) Zagrzeb-Dalmacja
7) Zagrzeb-Istria
Maribor-Ljublana-Istria
inne
A przy każdej trasie jakieś główne atrakcje, knajpy, noclegi etc.
Plumek napisał(a):A w ogóle, to jestem pod wrażeniem i dopinguję Szanownych Redaktorów Jak tylko będę umiała pomóc - chętnie się włączę Na samodzielną działkę nie mam możliwości, ale mogę jakiś mały "kawałek" opracować / skonsultowac / itepe.
niezawodny napisał(a):Plumek napisał(a):A w ogóle, to jestem pod wrażeniem i dopinguję Szanownych Redaktorów Jak tylko będę umiała pomóc - chętnie się włączę Na samodzielną działkę nie mam możliwości, ale mogę jakiś mały "kawałek" opracować / skonsultowac / itepe.
Przecierz ty znasz Riwierę Makarską jak własną kieszeń to mogła byś coś w tym temacie skrobnąć... A ten temat jest baaardzo popularny; "Dokąd na Makarską?"
Rysio napisał(a):Aniu zapraszam
admin1 napisał(a):niezawodny napisał(a): trzeba szybko poszerzyć grono. Od czego mamy na forum takich ludzi jak Janusz Bajcer czy Atoja Niech się realizują w słusznej sprawie A jak takich ludzi znam to nie odmówią.
Zgadzam się, ale wolałbym, żeby inicjatywa wyszła "od dołu". Nie chciałbym na nikogo wywierać presji, więc czekam na zgłoszenia.
Włączyłem możliwość odpowiadania w tym wątku dla wszystkich zalogowanych i zapraszam do dyskusji.