Witam,
proszę powiedzcie jeśli wysyłacie zaliczkę w euro na konto właściciela apartamentu-to... z konta walutowego, czy jakimś innym sposobem?
Pozdrawiam .
arturac napisał(a):w pkobp, jest to możliwe, żeby wysłać zaliczkę w euro na konto za granicą...coś to oczywiście kosztuje, jeśli mnie pamięć nie myli to około 20 zł..przy odrobinie odwagi i samozaparcia można zrobić to saodzielnie przez internet(jeśli oczwiście obsługujesz konto przez net), wybierasz tylko walutę i dodatkowo wklepujesz IBAN- czyli międzynarodowy numer rachunku bankowego.
arturac napisał(a):..przy odrobinie odwagi i samozaparcia można zrobić to saodzielnie przez internet(jeśli oczwiście obsługujesz konto przez net)...
evik napisał(a):Dziękuję za odzew.
Rozjaśniło mi się tzn.chodziło właśnie o ,,ten" IBAN -czy jest to symbol konta na które można przesyłać kasę z zagranicy .Pozdro.
evik napisał(a):Dziękuję za odzew.
Rozjaśniło mi się tzn.chodziło właśnie o ,,ten" IBAN -czy jest to symbol konta na które można przesyłać kasę z zagranicy .Pozdro.
FUX napisał(a):arturac napisał(a):w pkobp, jest to możliwe, żeby wysłać zaliczkę w euro na konto za granicą...coś to oczywiście kosztuje, jeśli mnie pamięć nie myli to około 20 zł..przy odrobinie odwagi i samozaparcia można zrobić to saodzielnie przez internet(jeśli oczwiście obsługujesz konto przez net), wybierasz tylko walutę i dodatkowo wklepujesz IBAN- czyli międzynarodowy numer rachunku bankowego.
no nie myśl, że zrobisz TO za 0,00 pln...
Dromader napisał(a):arturac napisał(a):..przy odrobinie odwagi i samozaparcia można zrobić to saodzielnie przez internet(jeśli oczwiście obsługujesz konto przez net)...
Nie strasz niepotrzebnie
Odwagi i samozaparcia potrzeba tym co decydują się iść do oddziału banku i odstać swoje Jest wygodnie i bezpiecznie
arturac napisał(a):... tu pozdrawiam wszystkie emerytki i emerytów z kolejki:) ...warto było postać w tej kolejce, tyle ciekawych opowieści, tyle nowych znajomości:)