17.08 jadę do Trogiru a po tygodniu czyli 25.08 na Korcule. Czy ktoś może stamtąd wrócił.
Jak pogoda?
Jola L-G napisał(a):Zdecydowaliście się to jedźcie, a Wy ciągle pytacie i się stresujecie, przecież urlop jest po to żeby wypocząć - niezależnie od pogody!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jola L-G napisał(a):Zdecydowaliście się to jedźcie, a Wy ciągle pytacie i się stresujecie, przecież urlop jest po to żeby wypocząć - niezależnie od pogody!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
dendrome napisał(a):JMarcinR napisał(a):17.08 jadę do Trogiru a po tygodniu czyli 25.08 na Korcule. Czy ktoś może stamtąd wrócił.
Jak pogoda?
tez jade 17 w okolice Trogiru. prawdopodobnie start z Krakowa. Ktoredy jedziesz ? masz juz trase? jak myślisz ile zajmi Ci podróż ?
adriada napisał(a):Jesli chodzi o temp. wody nie mam dobrych wiadomosci - wlasnie wrocilismy z Hvaru i Korculi. Wzielismy ze soba porzadne ABC w nadzieji, ze poogladamy dno i tak tez sie stalo, ale tylko dzieki naszemu zapalowi. Temp. wody w najcieplejszy dzien - 24 st. Wczesniej nie wiem bo wolelismy nie patrzec na zegarek W miare komfortowe nurkowanie zeby moc wytrzymac troche w wodzie to tylko z pianka.
Pogoda na Korculi:
kiedy wyjezdzalismy trwalo wlasnie urwanie chmury - bluskawice, jakich nie widzialam w Polsce i ulewny deszcz. Moja gospodyni mowila, ze tak mialo byc do dzisiaj, czyli do poniedzialku.