eve_malutka napisał(a):Po 17 na pewno będzie ładnie bo ja jadę , a ja mam szczęście do pogody.
To super. Ale mimo wszystko chciałbym linka do strony z prognozą korfu01.
eve_malutka napisał(a):Po 17 na pewno będzie ładnie bo ja jadę , a ja mam szczęście do pogody.
gosieńka1 napisał(a):Witam!Może ktoś z forumowiczów majakieś newsy na temat powodzi w Czechach i Austrii? A może nie ma co sięgać aż tak daleko i zapytać jak południe Polski???!!
figolus napisał(a):słuchajcie właśnie wróciliśmy z plaży w Suchej Puncie na Rabie jestem czerwony chociaż byłem wysmarowany.Woda jeszcze trochę chłodna ,ale jak się popływa to się tego nieczuje . Od rana pogoda przepiękna i tak trzymac. Temperatura ,którą pokazywał mi komp w aucie to 28 stopnio godzinie 15ej. Brązowej opalenizny życzę Tym wszystkim ,którzy właśnie przyjechali do Cro i Tym ,którzy lada dzień się tutaj wybierają
Korala napisał(a):Iwona Baśka napisał(a): ... woda w morzu w okolicach Sibenika tylko 19 stopni
Pogoda może się szybko poprawi, ale temeratura wody napewno nie.
Od zeszłego piątku nad Adriatykiem wieje przeważnie z NE i to dość silnie, no i ma wiac jeszcze do soboty, ...
To nie parostopniowe ochlodzenie powietrza spowdowało tak zimną wodę lecz efekt wiejących z północnego wschodu (tzw Bora) wiatrów, silnie mieszjacych wierzchnie i głębsze warstwy wody.
Obawiam się, że jeszcze nawet około tygodnia nie nalezy liczyć na ciepłe kąpiele.