tego lata będę w Chorwacji - jak dobrze pójdzie - właśnie w połowie września i chciałbym trafić na jak najmniej dni pochmurnych - jakby to ode mnie miało zależeć
victoo napisał(a):Agga a kiedy była ta Bora na Makarskiej?
victoo napisał(a):Agga a kiedy była ta Bora na Makarskiej?
joasiasok napisał(a):Kasiu, a co wasi meteorolodzy prognozują? Kiedy w przybliżeniu opuści was ten front? Czy tak kręci w kółko i odejść nie może?
jakoś nie mam zaufania do Yahoo i Accu weather
joasiasok napisał(a):Kasiu, a co wasi meteorolodzy prognozują? Kiedy w przybliżeniu opuści was ten front? Czy tak kręci w kółko i odejść nie może?
jakoś nie mam zaufania do Yahoo i Accu weather
ks napisał(a):odświeżam zapytanie w sprawie Bury na Makarskiej w tamtym roku
tego lata będę w Chorwacji - jak dobrze pójdzie - właśnie w połowie września i chciałbym trafić na jak najmniej dni pochmurnych - jakby to ode mnie miało zależećvictoo napisał(a):Agga a kiedy była ta Bora na Makarskiej?
alessandro1977 napisał(a):Dobrze, że ja mam zamiar w ciemno jechać i niczego nie rezerwowałem bo jak w sierpniu taka fala przyjdzie to będę musiał zmienić kierunek na Grecję lub Cypr...mam nadzieję jednak, że będzie tak jak zawsze podczas mojego pobytu i ostatecznie wyląduję na Hvar...
alessandro1977 napisał(a):Dobrze, że ja mam zamiar w ciemno jechać i niczego nie rezerwowałem bo jak w sierpniu taka fala przyjdzie to będę musiał zmienić kierunek na Grecję lub Cypr...mam nadzieję jednak, że będzie tak jak zawsze podczas mojego pobytu i ostatecznie wyląduję na Hvar...