Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

załamana fotkami...:(

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.02.2009 18:04

Albo masz doskonale opanowanego PSa albo to analog. Niestety z moim doświadczeniem na takiej prezentacji nie jestem w stanie rozróżnić :)

Ps. Marku, właśnie o te drżenia/migotania mi chodziło :wink:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 27.02.2009 19:43

Rysio, z tym pływaniem obrazu zauważyłem też, że im ostrzejsze zdjęcie tym bardziej, czyli jakby interferują. w marcu jesli nie pojadę gdzies na przedsezonowy urlop, pewnie temat rozwiążę. A tak kusi mnie CRO w kwietniu przed świętami...;) Ciekawe czy to morsowanie czy już normalne kąpiele...??
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.02.2009 19:51

Raczej morsowanie Marku, ale słyszałem, że grupa sylwestrowiczów spod Moskwy regularnie zażywała kąpieli w Omiszu w 2003/2004 r :wink:

Co do falowanie obrazu to słyszałem również, że wpływ na to ma interpolacja, która stale zachodzi podczas płynnej zmiany obrazu. Ja jednak nie miałem tyle cierpliwości by się w to zagłębiać i dałem sobie spokój. Jak znajdziesz jakieś rozwiązanie to daj znać :wink:
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 27.02.2009 21:02

spox rysio, w poprzedniej wersji nie było tego problemu, upgradeowałem do wersji 4.0 i zaczęły sie takie jajka. Co do CRO przed sezonem to myślę że koniec maja ale w niedziele i na piatek z powrotem, bo sezon pełny...:P
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 27.02.2009 21:25

dobra, nie będę oryginalny z podkładem muzycznym i proszę się nie smiac....: zdjęci ważniejsze...: www.bodzioch.pl/AgaTomek.zip
Sailor29
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sailor29 » 28.05.2009 18:07

hepik napisał(a):Do miloji ,gdyby jednak zajrzała- trzeba kupić Nicona D40,który takie fotki zrobi
http://www.pbase.com/petersussex/island_of_rab
...plus fotoszopa oczywiście :wink:

Moj Kompact Canon A710is za polowe lub 1/3 tej ceny robi porownywalne zdjecia
krzysi3k
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysi3k » 28.05.2009 20:46

Sailor29 napisał(a):
hepik napisał(a):Do miloji ,gdyby jednak zajrzała- trzeba kupić Nicona D40,który takie fotki zrobi
http://www.pbase.com/petersussex/island_of_rab
...plus fotoszopa oczywiście :wink:

Moj Kompact Canon A710is za polowe lub 1/3 tej ceny robi porownywalne zdjecia

bez urazy ale chyba nie wiesz co piszesz ... najprostsza lustrzanka zostawia w tyle zaawansowane kompakty
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 29.05.2009 10:13

Do takich zdjęc to po prostu trzeba mieć talent ;) a nie tylko aparat ;)
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

załamana fotkami...:( - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone