Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zakupy W Chorwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 18:09

JacYamaha napisał(a):
Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję :D :wink:

Cud :wink:

Ty się Jacek z cudów nie śmiej...i Ty i ja czytamy w myślach Popiela....cytujemy coś czego nie ma 8O 8O 8O ..jak to jest możliwe :?: :?: , albo naprawdę cuda jakieś...albo ktoś sobie jaja z nas robi.... hmmmmm :?: :?:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.05.2009 18:18

Przepraszam, prześledziłem ten temat, ale nie wiem komu kolega odpowiada, pisząc te słowa?
pride napisał(a):[karlovacko jednak chyba najlepszy browar
tak jak piszesz wykrecalo gebe tez po ozujsko

A JacYamaha to niech sobie cytatów nie wymyśla. Gdzie to napisałem?
JacYamaha napisał(a):
Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję :D :wink:

Ta sama uwaga dla lubelskiego i z całym szacunkiem, ale jaja to chyba sobie w tym momencie Wy robicie. Na takie numery jest HP.

Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie. Popiel
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 18:20

Popiel napisał(a):Przepraszam, prześledziłem ten temat, ale nie wiem komu kolega odpowiada, pisząc te słowa?
pride napisał(a):[karlovacko jednak chyba najlepszy browar
tak jak piszesz wykrecalo gebe tez po ozujsko

A JacYamaha to niech sobie cytatów nie wymyśla. Gdzie to napisałem?
JacYamaha napisał(a):

Ta sama uwaga dla lubelskiego i z całym szacunkiem, ale jaja to chyba sobie w tym momencie Wy robicie. Na takie numery jest HP.

Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie. Popiel

właśnie o tym kolego Popiel napisałem wyżej.....
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.05.2009 18:25

Jak się coś napisze to warto żeby pozostało - wtedy wiadomo o co chodzi - albo więcej lecytyny...także proszę mi tu nie imputować :)

Pozdrawiam kolegów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2009 18:31

JacYamaha napisał(a):Jak się coś napisze to warto żeby pozostało

Masz rację Jacku :wink:
Ostatnio edytowano 14.05.2009 12:29 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 18:36

Janusz Bajcer napisał(a):

taaaakkkkkkk?????? a croradio to już Januszku zapomniałeś :?: :?:..tez mam rację???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2009 18:48

Andrzejku, szkoda fajnej relacji Popiela :roll: :cry: mam rację :?: :?:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.05.2009 18:51

Relacja Popiela mnie tu nie interesuje - zarzucono mi manipulacje...(żeby nie nazwać tego po imieniu). Dobrze, że mam świadka :)
Nie ładnie :? .
Szkoda tu gadać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 19:05

Janusz Bajcer napisał(a):Andrzejku, szkoda fajnej relacji Popiela :roll: :cry: mam rację :?: :?:

nie wiem czy masz rację czy nie...relacja to Jego sprawa..chciał to zawiesił i nic mi do tego, jeszcze tylko odpowiedź mi jeśli możesz na moje pytanie....
Do Jacka..jeśli poczułeś się urażony moim postem to sorry. Nie miałem żadnych intencji Jacku , tylko znowu zacytowaliśmy , tym razem my dwaj post który po paru godzinach zniknął. I to tyle w temacie, już i tak śmietnik się tu zrobił..szkoda ..następny temat do wywalenia...
Ostatnio edytowano 13.05.2009 19:22 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 13.05.2009 19:08

Przepraszam, czy jest tu jeszcze inny moderator?
Od wczoraj jak się tylko zjawił Janusz Bajcer i zaczął podburzać i prowokować, to nie idzie ujechać z tym tematem!

O relacje nikt nie pytał, to co Pana to interesuje? Relacja moja i Panu nic do tego! Masz swoją to do nich linki podsyłaj!
Aktualnie jest w warsztacie i czeka na poprawki. Nie każdy ma tyle czasu co Pan, by napisać relacje w tydzień.

Proszę o usunięcie z tego tematu link do mojej relacji.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.05.2009 19:12

Lubelski - Andrzeju, nie Masz za co przepraszać, nie wyczułem intencji albo Zrobiłeś to bardzo inteligentnie :)
Dobranoc
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2009 19:30

lubelski napisał(a): tylko odpowiedź mi jeśli możesz na moje pytanie....

Odpowiedź jest w regulaminie: http://cro.pl/forum/faq.php#4
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2009 19:35

Wracając do tematu zakupów, może warto przypomnieć (albo poinformować)

"Zwrot podatku VAT obywatelom zagranicznym jest możliwy za towary kupione w Chorwacji o wartości powyżej 500 kun za okazaniem formularza Czek podatkowy (Poreški ček) przy wyjeździe z kraju."

źródło: http://www.zagrzeb.polemb.net/index.php?document=41
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 19:44

Janusz Bajcer napisał(a):

jesteś Janusz niekonsekwentny jak (patrz wyżej).....no nie wiem co Ci napisać...nie stać Cię na więcej...... powiem szczerze..czerwienię się za Ciebie :oops: :oops: :oops:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 13.05.2009 20:21

O co chodzi w tym temacie pewnie już nikt się nie dowie.Wiadomo jak Janusz się zjawia ze swoimi dziecinnymi wstawkami to rozwala każdy temat.Dlatego apeluję .!!!! Nie piszcie .!!! Nie prowokujcie modratora Janusza.Na każdy Wasz post Janusz ma link, obrazek i złotą myśl i cytat.
Dlatego cicho sza. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne