Popiel karlovacko ranem , w poludnie
do tego winko a wieczorkiem rakija
piękna perspektywa !
pride napisał(a):Popiel karlovacko ranem , w poludnie
piękna perspektywa !
i co jeszcze powiesz? zimno jest?Janusz Bajcer napisał(a):Tylko czekać jak Darek1 to przeczyta On jest wrogiem picia alkoholu
killer napisał(a): A wie ktoś czy jest jakis rynek warzywny bo po świeże rybki to zdaje się do Makarskiej trza się udać ,prawda to ??
Janusz Bajcer napisał(a):pride napisał(a):Popiel karlovacko ranem , w poludnie
piękna perspektywa !
Tylko czekać jak Darek1 to przeczyta On jest wrogiem picia alkoholu
grzech to nie jest tylko akoholizm wg niektórych z "przeszłością". Nie wiem tylko czy jeśli ktoś cały rok nie pije, a w wakacje sobie pozwoli nieco więcej to już akloholizm czy jeszcze nie...?? W Wadowicach był taki pan Z. prezes jakiejs organizacji AA- wcześniej często widywany jako słuchający płyt chodnikowych na rynku, w niedzielne ranki (gdy ludzie do kościoła z dziecmi pędzili). Pan juz jako niepijący gonił po knajpach i straszyl wlascicieli, że jeąli nie sciągną alkoholi z półek (kazał butelki na zapleczu trzymać... ) to lokale te pozamyka Ze skrajności w skrajność...pride napisał(a):karlovacko na plazy jedno lub dwa to chyba nie grzech
winko wieczorkiem lub rakijka przy grillu z gospodarzami
tylko Darku1 nie pisz ze nie probowales tych specjalow
pride napisał(a):spotkaliście sie może z rakiją o smaku miodowym?
z tego co wiem jest pare różnych smaków - którą polecacie?
wowek99 napisał(a):Ja na Pagu za najtańszą rakiję płaciłem 40 kun za litr. Zdecydowanie jednak polecam jej inne odmiany. Udało mi się znaleść rakiję z fig, cudo po prostu . Oprócz tego jest jeszcze dobra i mocna śliwowica oraz całkiem niezła grappa, polecam również Medną Rakiję czyli mieszankę rakiji z miodem oraz borovicę. Oczywiście sprzedawcy przed zakupem pozwalają wytestować swój produkt.
MTG napisał(a):Rakija z miodem bardzo dobry smak, taką rakiją witała nas nasza Gospodyni. Godna uwagi jest również rakija z dodatkiem dzikiej róży, jest słodka o ciemno bursztynowym kolorze
Popiel napisał(a):Kolega wyrzucił do kosza butelkę od Mirindy i wieczorem od gospodyni dostał w niej rakiję
pride napisał(a):spotkaliście sie może z rakiją o smaku miodowym?
Popiel napisał(a): W ładnej butelce na targu, można kupić tylko na prezent.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne