kibic hr napisał(a):W Caplinie jest też duży Konzum-zawsze robimy tam zakupy jak jedziemy odwiedzić wodospady Kravice. W zeszłym roku wjeżdżałem do Bośni przez Metkovic-był poniedziałek a mimo to sporo czasu straciliśmy czekając na odprawę graniczną-w przeciwną stronę było jeszcze gorzej. Wracaliśmy już autostradą i tam na przejściu nie było nikogo-i to w obie strony. Ceny faktycznie niższe a na bośniackim paliwie wracałem do domu i nie narzekałem-no ale ja też mam benzyniaka.
malinero napisał(a):kibic hr napisał(a):W Caplinie jest też duży Konzum-zawsze robimy tam zakupy jak jedziemy odwiedzić wodospady Kravice. (...) Ceny faktycznie niższe a na bośniackim paliwie wracałem do domu i nie narzekałem-no ale ja też mam benzyniaka.
Konzum przy głównej trasie jadąc na Trebizat, czy też trzeba wyjeżdżać w boczne uliczki?
dar37@wp.pl napisał(a):A jaka najlepsza trasa z Makarskiej do Mostaru ?
malinero napisał(a):Jeśli na szybko, to przez Baska Voda, tunelem i autostradą w dół i a potem odbić autostradą na Bośnię/Mostar, potem na Medjugorie, Citluk i dalej do Mostaru.
dar37@wp.pl napisał(a):A co myślicie o tej trasie :
https://tinyurl.com/y73zyoc2
Roksana.concept napisał(a):przejście graniczne w prolog tylko dla lokalnych
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina