Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ZAKUP własnego kątka w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kamelleon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamelleon » 21.05.2017 10:10

Dziekuje za odpowiedzi!

Dlatego na tym forum odswiezyłam watek bo tytul "ZAKUP wlasnego kąta w Chorwacji" wydał mi się odpowiedni na takie zapytanie :lol:

Moze jednak ktos kupował juz dzialke w Chorwacji???

kwap3 a Ty szukałes przez Agencje nieruchomosci czy sam na wlasna reke? Jesli przez Agencje to przez chorwacka? Mozesz polecic?

Moze ktos zna tutaj Polaka kto mieszka w Chorwacji i zna jezyk i pomogl by nam w takich poszukiwaniach- oczywiscie za oplatą :D Moze jakis Polak pracuje w takiej Agencji?

Kazda podpowiedz mile widziana i z gory bardzo dziekuje :D
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 21.05.2017 13:28

Myślę, że nie warto zakupić działkę i zbudować dom.
Prostsze i tańsze kupić gotowy dom.
W przyszłym roku Chorwacja wprowadzi podatek od nieruchomości, ceny nieruchomości z pewnością spadną.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.05.2017 14:04

kamelleon napisał(a):Moze ktos zna tutaj Polaka kto mieszka w Chorwacji i zna jezyk

Znam. :lol:
Mirko mieszka w Chorwacji na Istrii i pisze w tym wątku. :lol:
kwap3
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwap3 » 12.06.2017 21:48

kamelleon napisał(a):kwap3 a Ty szukałes przez Agencje nieruchomosci czy sam na wlasna reke? Jesli przez Agencje to przez chorwacka? Mozesz polecic?

Ja szukałem przez stronę: njuskalo.hr/nekretnine
Większość nieruchomości jest wystawiana przez agencje i bez problemu można się z nimi kontaktować w języku angielskim.
Do ceny musisz doliczyć 3% prowizji dla agencji i 4% podatku.
Twister85
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Twister85 » 29.08.2017 17:18

kwap3

Ja aktualnie wyglądają postępy prac? Napotkałeś jakieś szczególne problemy?
Pozdrawiam.
kwap3
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwap3 » 22.09.2017 09:52

Twister85 napisał(a):kwap3

Ja aktualnie wyglądają postępy prac? Napotkałeś jakieś szczególne problemy?
Pozdrawiam.

Aktualnie mam umówionego murarza na styczeń.
Problemem są terminy wszędzie trzeba swoje odczekać.
Malowa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malowa » 22.09.2017 10:24

Rysio napisał(a):Dokładnie. Bora kiedy najczęściej nas tam nie ma potrafi szkód narobić. Podmuchy ponad 200km/h to na Pagu rzecz normalna i strat ludzie prawie nie notują, w USA przy takim wietrze fruwają ściany ich drewnianych szopek z OSB.

True :)
w.bašić
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) w.bašić » 21.11.2017 20:08

kamelleon napisał(a):Dziekuje za odpowiedzi!

Moze ktos zna tutaj Polaka kto mieszka w Chorwacji i zna jezyk i pomogl by nam w takich poszukiwaniach- oczywiscie za oplatą :D Moze jakis Polak pracuje w takiej Agencji?

Kazda podpowiedz mile widziana i z gory bardzo dziekuje :D

Ja jestem Polką mieszkającą w Chorwacji :) I do tego zajmuję się właśnie nieruchomościami- jestem property hunterem czyli poszukuje nieruchomości pod zamówienie klienta :D mogę pomóc - kontakt do mnie - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
walter17
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) walter17 » 18.12.2017 22:54

Poproszę o dokładniejsze określenie którą część
Chorwacji obsługujecie.
szymon122
Autostopowicz
Polski obywatel w Cro chętny pomóc przy zakupie nieruchmości

Nieprzeczytany postnapisał(a) szymon122 » 04.02.2018 15:32

Szanowni Państwo,
Szukam osoby która pomoże znaleźć oraz sfinalizować zakup nieruchomości w Cro.
Oczywiście odpłatnie :wink:
Szukałem na wielu stronach nieruchomości (również hr nekretnine).
Mam określony budżet, lokalizacje(umiejscowienie w miejscowości - nie konkretną miejscowość), typ nieruchomości.
Jeśli jest ktoś chętny i posiada on możliwości czasowe proszę o kontakt:
Szymon: 726826682
Joanna: 516127288
Z wyrazami szacunku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Polski obywatel w Cro chętny pomóc przy zakupie nieruchm

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.02.2018 18:51

szymon122 napisał(a):Szanowni Państwo,

Witam.
Podobno w/g mimi1 obywateli polskich w Chorwacji sporo.

nowe-zicie-w-chorwacji-t51978-15.html#p1948206

Jednak na turystycznym polskim forum o Chorwacji takich '"ludków" mało.

Przeczytajcie ostatni post na poprzedniej stronie.
Agata777
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agata777 » 23.04.2018 09:15

hej
poznam osoby które tak jak ja chcą wyjechać do Chorwacji na stale. proszę o kontakt ... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzieki
Agata
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 23.04.2018 19:21

Najpierw lepiej wstaw fotki :mrgreen: :hut:
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 24.04.2018 17:48

Mój Ojczym Bośniak chce sprzedaż swój dom w Dubie Pelsejskiej + działka .
Dom parter +2 piętra .Działka około 500m
Parter domu garaż łazienka pokój z aneksem kuchennym +1 piętro 4 pokoje dwie łazienki wyjście osobne na ogród do odnowienia ,2 p stan surowy otwarty osobne wejście z ogrodu .
Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na @,w razie pytań :redcar127@wp.pl
Południowiec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Południowiec » 10.07.2018 22:26

Byłbym zainteresowany. przypuszczam że nie będzie to pierwsza linia brzegowa, bo tam są tylko amerykańskie wille - tak je nazywamy.
proszę o info na temat położenia, lub mogę podjechać, zobaczyć, gdyż aktualnie jestem w Cro. mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

ZAKUP własnego kątka w Chorwacji - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies