gralec napisał(a):Orientuje sie ktoś może czy istnieje możliwość zakupu winiet na Austrie na stacjach paliw w Słowacji (OMV), moje pytanie wynika z tego, że przy okazji kupna winiet Słowackich za jednym razem zakup obu
Potter napisał(a):Ja co roku kupuję obie winiety (słowacką i austriacką) tuż po przekroczeniu granicy czesko-słowackiej= na dawnym posterunku u sympatycznych pań . Ceny "normalne".
lukasz1977 napisał(a):Potter napisał(a):Ja co roku kupuję obie winiety (słowacką i austriacką) tuż po przekroczeniu granicy czesko-słowackiej= na dawnym posterunku u sympatycznych pań . Ceny "normalne".
co to znaczy - ceny "normalne" ?
slawekknepsi napisał(a):kupiłem winiety na słowacje i austrie na przejściu w cieszyne w kantorze obok w PZM-ocie były droższe.ceny podaja na necie
filip ... czy tak ciężko jest samemu dojść do tego gdzie jest taniej a gdzie drożej .filip122 vel Darek napisał(a):slawekknepsi napisał(a):kupiłem winiety na słowacje i austrie na przejściu w cieszyne w kantorze obok w PZM-ocie były droższe.ceny podaja na necie
Trochę nie rozumiem tego zdania ? możesz wstawić przecinek tam gdzie ma być, bo sens teraz jest dwuznaczny ...
Ale ile droższe ???
5zl 10 zl czy 30zl ?
bo jeśli różnica jest niewielka to wole kupić w Polsce przed przekroczeniem granicy od razu na Czechy i Austria i mieć temat z głowy
jasio napisał(a):filip ... czy tak ciężko jest samemu dojść do tego gdzie jest taniej a gdzie drożej .
filip122 vel Darek napisał(a):Chyba ze jakoś nie kumaty jestem ? to proszę mnie oświecić
A tu byłeś forum/viewtopic.php?t=17828filip122 vel Darek napisał(a):jasio napisał(a):filip ... czy tak ciężko jest samemu dojść do tego gdzie jest taniej a gdzie drożej .
No niby jak ? ceny w PZMocie widzę .
Na polskiej granicy nie jestem ,
a tym bardziej na czeskiej ,austriackiej czy słoweńskiej
Chyba ze jakoś nie kumaty jestem ? to proszę mnie oświecić
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi