napisał(a) luk006 » 27.05.2013 21:23
Maciej napisał(a):maniust napisał(a):"Świety spokój" , dziecko w aucie itd? ..... no tak fajnie być frajerem
taaa za taki wpis to plus 10 szacunu na dzielni co ?
Większość ludzi liczy i szanuje własne pieniądze i jeśli w tym przypadku przepłaca to znaczy że ma istotny powód i Tobie nic do tego.
Mając wiele wyjazdów solo na karku też byłem taki mądry jadąc pierwszy raz z małym dzieckiem i myślałem co to za problem na chwilkę stanąć po winiety. Tak się składa że moje dziecko świetnie w aucie śpi pod warunkiem że auto jedzie, chwila postoju i jest zadyma a z dzieckiem np. rocznym dość trudno się negocjuje
Do tego prawo Murphy'ego jest nieubłagane - zawsze winietkowy postój wypadnie wtedy gdy nie powinien. Wtedy jeszcze jechałem autem na gaz więc dodatkowe postoje, oczywiście nie wtedy gdy te winietkowe i normalnej spokojnej jazdy robi się małe wariactwo.
Teraz jadą z dwójką, pzmowi nie zaplacę bo ich nie lubię ale już tollticket sprzedaje winiety w nominalnych cenach, placisz tylko jakieś grosze za przesyłkę, więc winiety austriackie kupiłem i grzecznie czekają na wyjazd.
Krótko mówiac każdy robi jak uważam, jeśli nie kradnie i nie łamie prawa to guzik Wam do tego
Forum jest od wymiany informacji, wrażeń a nie od oceniania.
O i ja sie z tym Panem zgadzam
. Równiez jechałem kilka razy i zawsze kupowałem na stacjach, a teraz z dwójka maluchów zobaczę jak działa tollticket.com.
I skoro mogę wyrazić własne zdanie - ponieważ jak już Panie i Panowie zauważyli forum do tego służy - to nazywanie kogoś frajerem za to, że przedkłada świety spokój ponad pare euro to słabe trochę.
Mimo wszystko miłego urlopu dla wszyskich - tych zwykłych, tych mądrych i tych cromaniaków, co to zawsze racje mają
. Bez spiny