nadrifilozof napisał(a):Dla kogoś kto się ogarnia i jest w temaćie w Chorwacji - to zwykla procedura także niema powodu objawóm.
woka napisał(a):nadrifilozof napisał(a):Dla kogoś kto się ogarnia i jest w temaćie w Chorwacji - to zwykla procedura także niema powodu objawóm.
Obawy są wszędzie i zawsze. Tylko wybitny ryzykant ich nie ma.
PS
Czy ten Twój nick coś oznacza. W wolnym tłumaczeniu to nad filozof. Mnie to źle się kojarzy.
MWN napisał(a):Tegoroczne braki wody wynikały po części z "niedoszacowania" zapotrzebowania na wodę z powodu nielegalnie postawionych i wykorzystywanych domów. Info o 130 tys. było już w maju-czerwcu, więc obecne lekko nieświeże, ale ważne.
tami72 napisał(a):Witam!znam kogos,kto chce sprzedac dom na wyspie Pag(400 m kw)za 400 tys.€.Jest tam 9 apartamentow gotowych,nie wiem na ile osob,ale mysle od 4-do 8-osobowych.Ci ludzie sa juz starsi,maja swoja restauracje i nie chce im sie juz zajmowac turystami...ceny tak sie wlasnie ksztaltuja,sami kiedys myslelismy,zeby cos kupic i wynajmowac,ale to moze za 20 lat,teraz wystarczy mi moje wlasne 60 m kw,tylko dla mnie...powodzenia w szukaniu!
FUX napisał(a):Sezon za krótki, pralnia pieniędzy, kwatery za tanie, cena za obiekt przesypana o 60-70%
woka napisał(a):Działka rolna warta kiedyś np. 5000 zł i kupca nie było - teraz raptem cudownie zdrożała. Warta już. np. 100 000 zł. ... bo "cudownie", w gminie, budowlaną się stała. Cud.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko