napisał(a) Magda O. » 13.01.2013 19:16
Raul73 napisał(a):Magda O. napisał(a):
Ja chciałabym bardzo, żeby uruchomiono w końcu loty z Krakowa...
No przecież Ryanair lata z Krakowa - tak mi przynajmniej wyszukiwarka lotów pokazuje.
Pewnie lata, ale cena inna...
wtedy, kiedy rezerwowaliśmy, różnica była spora...
Franz napisał(a):Magda O. napisał(a):Ludzie ustawiali się i pozowali do zdjęć np. przy rzeźbach, na tle ołtarza, itp….a przecież to świątynia, owszem, zabytek, ale traktowany przez wielu turystów jako atrakcja turystyczna.
Dla niektórych najważniejsze jest uwiecznić samego siebie na jakimkolwiek tle.
Pozdrawiam,
Wojtek
tak, żeby potem wstawić na portal społecznościowy podpisując: ja i Św. Piotr w Rzymie
hanka 34 napisał(a):Bardzo mi się podobała twoja relacja z Rzymu.Mam kilka pytań dotyczących Campingu Village Roma czy nocleg rezerwowaliście przez internet,jak porozumiewaliście się na campingu czy w obsłudze rozmawia ktoś po Polsku i czy samochód można parkować przy domku
Dziękuję bardzo. Co do campingu: można się porozumieć po angielsku, a nam nawet przy meldowaniu trafiła się Polka
co do samochodu, to nie bardzo wiem, kilka aut stało przy domkach, ale bardzo mało, był też mały parking przed recepcją. Wiem tylko,że za samochód jest dopłata 5 euro za dobę, ale nie wiem, czy pod domkiem, czy na parkinu...
Nocleg rezerwowaliśmy przez internet, bez zaliczki.
maslinka napisał(a):Magda, dzięki za relację z Wiecznego Miasta
Miło było sobie przypomnieć. W Rzymie byłam w 2002 roku przez 2 tygodnie, więc zdążyłam zobaczyć całkiem sporo, chociaż było to za mało, żeby się tym miastem nasycić.
Kiedyś wrócę...
Pozdrawiam
Ale bym chciała pojechać tam chociaż na tydzień, a na dwa to dopiero byłoby coś... tam jest tyle do zobaczenia, a w niektóre miejsca chce się wracać po kilka razy...