Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zakochani w Chorwacji...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2009 23:10

A co do chrapania, to mój mąż nie tylko twierdzi, że nie chrapał, ale że w ogóle jeszcze nie zasnął, a ja już się czepiam. :wink:
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 24.08.2009 23:11

agnieszka-bg napisał(a):Pozdrowienia dla nocnych marków....

:D

...P.S. 3 Właśnie przeczytałem gdzie są zdjęcia wiec nie idę spać :lol:

pozdr
Mdziumka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mdziumka » 24.08.2009 23:17

No tak, przeczytałam ale się nie ujawniłamObrazek, co niniejszym czynię. Nie będę oryginalna kiedy dodam, że się uśmiałam, ubawiłam, oplułam monitorObrazek. No ale cóż ja na to poradzę, że taka jest prawda :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2009 00:13

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2009 07:28

Dzięki, Januszu.
Jacek Banasiuk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek Banasiuk » 25.08.2009 12:56

Aga ! Ja też chrapię , daruj to facetowi :D
Będzie ciąg dalszy ?

Pzdr. J.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2009 18:33

Daruję, daruję. Mamy osobne sypialnie :smo:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 26.08.2009 07:39

Relacja supeeeer :D może coś jeszcze napiszesz?
nelson
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nelson » 27.08.2009 09:16

relacja szkodliwa dla zdrowia,wszystko mnie boli ze śmiechu :D
bukmacher3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bukmacher3 » 27.08.2009 09:39

agnieszka-bg napisał(a):Płaciliśmy 54 euro za 5 osób (rezerwowany przez agencję).Jak chcesz obejrzeć, http://www.adriatic.hr/show_obj.php?id=184&unit=2591.

Witam i gratuluję wspaniale napisanej relacji. Popłakałem się ze śmiechu jak mąż dostał łóżko na taras, gdyż podobna sytuacja mnie również spotkała.

Czy posiadacie jakiś namiar na ową kwaterę wyłączając pośrednika np. nr telefonu, adres.

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2009 18:07

Bukmacher 3, gdzieś mam namiary, tylko muszę poszukać, więc jeśli Ci się bardzo nie spieszy, proszę o cierpliwość. Pozdrawiam. Podaj maila.
bukmacher3
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bukmacher3 » 28.08.2009 06:48

agnieszka-bg napisał(a):Bukmacher 3, gdzieś mam namiary, tylko muszę poszukać, więc jeśli Ci się bardzo nie spieszy, proszę o cierpliwość. Pozdrawiam. Podaj maila.

Dziękuję, będę oczekiwał gdyż chcemy we wrześniu(druga połowa) odwiedzić tamte rejony.
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 28.08.2009 10:34

Agnieszko, Twoja relacja jest niewątpliwie najbardziej "uchachana" ze wszystkich zamieszczonych :lol: na forum. Dziekuję Tobie i wszystkim piszącym wspomnienia. Dzięki Wam wciąż jestem jeszcze w Chorwacji, mimo że wróciłam 19 lipca :cry: Dla Was wszystkich - szczególnie miłośników Dalmacji - osiołek ze szczerym uśmiechem

Obrazek
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 28.11.2009 00:48

Agnieszko - Wojan zrobił świetną robotę tworząc spis treści, dzięki temu trafiłem na Twoją relację i podobnie jak pozostali czytający idę spać "uchachany", co może oznaczać, że będę chrchał , bo od smiechu osłabiła mi się przepona :D
Z pełną premedytacją odświeżam Twoją relację.
Dla przeczekania jesiennej chandry przyda się bardzo :)
Pozdrawiam
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 28.11.2009 06:59

Oj Agnieszko, jakże "wpadłaś" :-) mi w oczy we własciwym czasie. Zalazlam Cię dzisiaj , wczesnym, sobotnim porankiem. Przy porannej kawce. Nie dosyć, że "uchachałaś mnie na całą sobotę to i pokrzepilas na duszy.Albowiem...:-). W lipcu będziemy w Prigradicy. Dom przy plaży. Wejście troszkę strome. Umiejętność pływania skromna. Ale nic to. Kupię sobie kółeczko.... i Jadran mój ! :-)
Serdecznie pozdrawiamy kolejny forumowy talent literacki.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Zakochani w Chorwacji... - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone