Lesiu napisał(a):Założyłem ten temat aby przekazać pewną informację o której nasze media milczą . Sam o tym niewiele wiedziałem i chciałem zweryfikować wiadomość , a tu zaraz pojawiły się teorie spiskowe. Nie mam nic wspólnego z tą branżą. Zasygnalizowałem problem który może wyniknąć jeśli się trafi upierdliwego kontrolującego. W kraju wszyscy są bohaterami lecz za granicą jak przychodzi płacić mandat to płaczą. Śledzę to forum ponad 10 lat i wiele informacji mi się przydało w Chorwacji. Podstawa to dobrze szukać na forum. Nie lubię dyskusji typu:za ile do Chorwacji lub ile pali mój samochód. Dlatego nie zakładam zaśmiecających i nic nie wnoszących to forum postów. Oczekiwałem merytorycznych odpowiedzi od ludzi którzy być może zetknęli się z tym problemem.
Pozdrawiam wszystkich Cro maniaków.
Widziałem ten temat i przy okazji wizyty u znajomego w zakładzie wulkanizacyjnym poruszyłem ten temat.
Otóż okazuje się, że jakiś Pan chyba Wasilewski, w każdym bądź razie potentat w tej branży po ogłoszeniu tego sprzedał całą linię produkcyjną na wschód. Teraz na ciężarkach ołowianych można spotkać napis Made in Germany. Czyli nasi zachodni sąsiedzi dalej takie produkują. Co więcej okazało się, że te ciężarki nie są wcale zakazane tylko nie zalecane. Coś w tym stylu.