no i gdzie tu jechać?
http://www.viadukt.com/projects.htm
AndrzejJ. napisał(a):prezentacja
uboot napisał(a):No cóż, miałem pecha w drodze do CRO bo... trafiłem na ostatni dzień pobierania opłat w Bosiljevie (24.06) podobno od 25.06 już tam nie kasowano (z powodu ogromnych korków). Tylko co mi z tego jak 3 godzinki w 35 stopniach postaliśmy. A przed Malą Kapelą i Sv. Rokiem to juz luzik - jedynie po godzince
Za to z powrotem z Biogradu do Sosnowca w .... 13.5 godziny łącznie z objazdem górą Malej Kapeli (bo taki był ruch do morza, ze puścili auta obiema "rurami" w kierunku nad Adriatyk).
Jechałem do domu i współczułem ludziom jadącym do CRO.... korek od granicy SLO-CRO był do ... Mariboru.
Taaaak... i tu mnie nachodzi pewna myśl.... hmmm, gdzie by tu znów jechać do CRO w przyszłym roku od 01.07 do 14.07, bo cóż są te koreczki w porównaiu z całą resztą :):)
Juz odliczam dni do wyjazdu.... jak i cała moja rodzina.
Pozdrawiam wszystkich narzekających i .... do zobaczenia w przyszłorocznych korkach!!!!
Łukasz napisał(a):Ja jechałem 25.06 i w Bosilievie kasowali dzięki czemu wyleczyłem się z Chorwackich autostrad a być moze i z Chorwacji. Samo Bosilievo mnie wnerwiło ale powrót też miałem z objazdem tunelu. Tyle tylko, że wjechałem na autostardę w Zutej Lokvie i mogliby mądrale dać tam jakąś informacje to bym pojechał w kierunku Plitvic a nie stał na pare godzin na zjeżdzie paredziesiąt kilometrów po wjeżdzie na autostrade. Ale nie zrobili tego bo by stracili pare kun - tyle, ze tak to stracili gościa na przyszły rok.