santosz napisał(a):kubap1 napisał(a):Ogólnie wybrzeże Ciovo od strony stałego lądu należy omijać z dala.
proszę o nie pisanie takich niedorzecznosci, był Pan tam tylko przejazdem a ja tam mieszkałem przez 2 tyg i to własnie od strony lądu, miałem na przeciwko lotnisko w Kastel i była to dla mnie atrakcja a nie uciążliwość, plaże nie są ładne bo są naturalne - jesli chce sie pan czegoś więcej dowiedziec o Ciovo zapraszam do sledzenia mojej relacji - wrociłem 3 dni temu - prosze nie wypisywac sądów o miejscach gdzie był pan przejazdem, w Chorwacji jest wiele miejsc które na pierwszy rzut oka odpychają - choćby Pałac Dioklecjana w Splicie - ja zobaczyłem go od strony straganów i mnie po prostu odrzuciło ale wszedłem na dzieciniec i byłem ogromnie zaskoczony
Niezależnie od miejsca gdzie dyskutujemy, wymagana jest uprzejmość, dlatego pomimo Pana napastliwego tonu odpowiem uprzejmie. Miejsce które Pan zachwala jest hałaśliwe brudne i brzydkie, niezależnie od tego czy jest się tam przejazdem, czy 2 tygodnie. Komentarz napisałem dla osób które nie zdecydowały się jeszcze na wybór miejsca wakacji w Chorwacji. Miejsc piękniejszych od Ciovo są tysiące, ale jeżeli ktoś jedzie na wakacje przy lotnisku i tego oczekuje to miłej zabawy.