Trzeba było rozwijać temat a nie teraz jęczeć w swoim stylu

Marlowe1994 napisał(a):Się spodziewać było można, że te zdjęcia i tak znikną po określonym czasie.
Trzeba było rozwijać temat a nie teraz jęczeć w swoim styluBrakuje jeszcze tu dwóch następnych
te kiero napisał(a):Bogactwo. Dla tych co będą chcieli doświadczyć.
W Lonjsku pewnie miałbym spory problem z komarami, bo mnie lubią.
Ale jak uważasz i nie wiem jak u Ciebie z czasem. Chęci też są ważne, a z nimi różnie, wiem po sobie.
Ja bym chętnie wrócił do Zagrzebia, może na powrocie z Peljesca kiedyś.
Takie rarytasy to ze świecą...Marlowe1994 napisał(a):(...) Co komu po nurkujących świniach turopoljskich (...)
Mówią też, że ten kto spisywal słowa Franklina się przesłyszał.Marlowe1994 napisał(a):(...) Jak to mówią, czas to pieniądz (...)
boboo napisał(a):Takie rarytasy to ze świecą...Marlowe1994 napisał(a):(...) Co komu po nurkujących świniach turopoljskich (...)
Ale,
bez porządnego "połcia" boczku i słoninki ze sławońskich świnek oraz žmanskiego caprino z Chorwacji nie wyjeżdżam.
Kubki smakowe wchodzą w inny wymiar czasoprzestrzeni
Mówią też, że ten kto spisywal słowa Franklina się przesłyszał.Marlowe1994 napisał(a):(...) Jak to mówią, czas to pieniądz (...)
I zapisał "time is money" zamiast "time is... honey"
Marlowe1994 napisał(a):.... to prava Hrvatska.
AdamSz napisał(a):A o co były te pretensje, o co biegało ?? Przecież nagroda za Zagrzeb przyznana "Tak blisko, a tak daleko"
AdamSz napisał(a):A o co były te pretensje, o co biegało ?? Przecież nagroda za Zagrzeb przyznana "Tak blisko, a tak daleko"
te kiero napisał(a):AdamSz napisał(a):A o co były te pretensje, o co biegało ?? Przecież nagroda za Zagrzeb przyznana "Tak blisko, a tak daleko"
Te AdamSkiPojechałbyś do tego Zagrzebia i się sam przekonał, .... Jako Samozwańcze Jury Cro.pl, pobiegałbyś po mieście, dowiedział się "o co biegało" i dał mu ostateczną recenzję
AdamSz napisał(a):
Cytuję: " ... Zagrzeb to piękne miejsce, wyglądające jak miniatura Wiednia. Wspaniałe zabytki, ulice bardzo schludne i zadbane. Ma prawdziwy klimat. Wieczorami mnóstwo możliwości rozrywki - od klubów nocnych po wystawy, spektakle teatralne i heppeningi ...." .... O !!!!![]()
.....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne