Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagrebacka Bank na KRK

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dr.Watson
Croentuzjasta
Zagrebacka Bank na KRK

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 02.08.2012 18:57

Witam !
Jeżeli nie poprawnie napisałem nazwę banku to POPRAWCIE.
Ale mam pytanie ,czy na KRK a w szczególności w Malińskiej , istnieją bankomaty lub Bank Zagrebacka.?
Bo jeżeli informacje są prawidłowe to ten bank jet skoligacony z Unicredito- czyli z naszym PKO S.A.
I w związku z tym czy są wypłaty BEZPROWIZYJNE w bankomatach Zagrebacka Bank??
Ktoś z Was korzystał?
Pozdrawiam!!
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.08.2012 10:05

Na ich stronie jest taka mapka.

Wygląda na to, że nie.
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 04.08.2012 19:23

Korzystam od paru lat. Zawsze wypłaty były bezprowizyjne i po bardzo dobrym kursie.
Pozdrawiam
kaszmirr
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszmirr » 11.08.2012 09:27

Ktoś tu nie potrafi szukać dobrze. http://www.mastercard.us/cardholder-ser ... cator.html Wyszukiwarka bankomatów, dajesz Croatia potem wpisujesz w City Malinska i bach wyskakują dwa bankomaty w Malinskiej obsługiwane przez Zagrebacka Banka
basiaela
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiaela » 30.08.2012 19:48

Na stronie internetowej Banku Pekao SA jest wykaz Banków współpracujących i wykaz bankomatów z adresami i godzinami otwarcia( jeśli bankomat jest np w jakimś centrum handlowym czy w sklepie).
Ja korzystam z bankomatów UC od wielu lat w Chorwacji, na Wegrzech, na Słowacji. W Chorwacji np w miejscowości Krk na wyspie KRK są bankomaty jeden na wyjeździe z miasta w okolicach apteki, drugi w centrum przy sklepie samoobsługowym. Korzystałam też z bankomatu w Ninie.
demi-duox
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 30.08.2012 22:10

Jacek S napisał(a):Na ich stronie jest taka mapka.

Wygląda na to, że nie.

Ta mapka pokazuje w tej chwili 5 bankomati na KRK.
woldox
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) woldox » 31.08.2012 08:56

Wczoraj sprawdziłem nie ma prowizji a bankomat przy banku pokazywał nawet ile złotówek to jest

Zastanawiam się teraz czy z banku mozna bezpośrednio wypłacić Euro a nie kuny
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 02.09.2012 07:33

Mnie też w Orebiczu podał ile potrącą mi PLN.
ferina
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ferina » 29.06.2013 13:23

Nie wiem czy to odpowiedni wątek na moje pytanie, ale nie znalazłam innego do którego by pasował.
A pytanie takie: Gdzie mogę znaleźć wykaz banków w Zadar? Bo jakoś po chorwacku nie idzie mi czytanie, angielskich fachowych bankowych zwrotów nie znam....no i jak już człowiek zacznie to wszytko przeglądać to się zakręci i nic już nie wie....
A może z doświadczenia, jak ktoś już był to podpowie.
No i pewnie w niedziele nie czynne, bo w niedziele będziemy przeprawiać się na Dugi Otok i nie byłoby sensu wracać w poniedziałek do banku.
Na wyspie nie wiem czy jest a jak będzie to jeden i nie wiem czy kurs jest korzystny jak na lądzie( chociaż na logikę bank to wszędzie powinni mieć taki sam w danym dniu, a nie tak jak kantor czy warzywniak, że ceny sami ustalają :?: )
Proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone