ruzica napisał(a):I ja z przyjemnością dołączę do spaceru po Zagrzebiu:)
Witaj, Ruzica. Usiądź wygodnie
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):Mój małżonek powiedział: "A może byśmy wyskoczyli na majowy weekend do Zagrzebia?"
Niemal zakrztusiłam się piwem Przecież to ja jestem od pomysłów, zwłaszcza tych szalonych 3 dni w Zagrzebiu, ponad 700 km w jedną stronę... Dlaczego nie
Ubawiło mnie to.
Czyżby się tym zasugerował?
Mogłoby to być inspiracją Ale tym razem zbieżność jest czysto przypadkowa
agata26061 napisał(a):Ja również z chęcią pooglądam Zagrzeb na Twoich fotkach. Cieszy mnie to, że pojawiają się już majówkowe relacje z Cro.
Sezon relacji rozpoczęty
z_byszek napisał(a):Myślę, że tak jak większość przez Zagrzeb tylko przejeżdżam spiesząc się na wybrzeże, dlatego miło zobaczyć zdjęcia z tego miasta.
Postaram się wrzucić bardzo dużo fotek
CROberto napisał(a):Cześć Agnieszko - jestem w końcu zobaczę notorycznie pomijaną stolicę...
Cześć Robercie. Może zmienisz zdanie i przestaniesz pomijać
piotrf napisał(a):Z przyjemnością dołączam do spacerujących z Tobą po Zagrzebiu , bo jak zapewne więszość z nas tylko "liznąłem" ten temat
Witaj, Piotrze! Cieszę się, że jesteś
slapol napisał(a):maslinka napisał(a):....Pomysł krótkiego wypadu do Zagrzebia zrodził się w wielkanocną sobotę. Było to zresztą na wrocławskim Rynku.....
Miło słyszeć ...po to m.in. mamy we Wrocku ten Rynek...
Cześć Slapciu Rynek macie inspirujący
Ewa i Piotr napisał(a):Z wielką przyjemnością pozwiedzamy z Tobą Zagrzeb- tyle razy był tylko przejazdem, a widzę ,że zasługuje chociaż na kilka dni . Czekamy na ciekawą relację
Bez wątpienia zasługuje przynajmniej na 3 dni spokojnego oglądania
Bocian napisał(a):agata26061 napisał(a):Co prawda, Twoja będzie bez Jadranu
Ale może będzie Jarun
Jaruna nie będzie. Ale za to będą różne fontanny i dużo wody z nieba w sobotę
rafi19 napisał(a):Bardzo ciekawa relacja. Chyba każdy kto przejeżdżał obwodnicą miał z tyłu głowy żeby kiedyś wpaść choć na chwilę do Zagrzebia. Ja miałem, więc z ciekawością czekam na dalszy ciąg.
Może przekonasz się, żeby zboczyć ze znanej trasy
Mi$iek napisał(a):Zagrzeb? wciąż myślę czy długi weekend w czerwcu to odpowiedni moment...
mam nadzieję, że ta relacja pomoże mi z decyzją
Blisko nie jest. To niby tylko 3,5 dnia na miejscu. W każdym razie my absolutnie nie żałujemy
Postaram się wrzucić dzisiaj kolejny odcinek