Miło się czytało i oglądało.
Dzięki za kolejną bardzo dobrą relację, która dla wielu osób posłuży pewnie jako rodzaj przewodnika (jak to ma miejsce w przypadku pozostałych relacji..).
Sara76 napisał(a):Zdradź Maslinko zarysy wyjazdu letniego 2014, bo Twoje relacje cieszą się dużym uznaniem na forum i będziemy czekać z utęsknieniem na nową przygodę
Lednice napisał(a):W zeszłym roku zabrakło nam czasu, była Lublana. Zagrzeb jest na pierwszej liście rezerwowej
Lednice napisał(a):Milulov bardzo mi się podoba, a szczególnie zamek . Niestety wnętrza zamku spalili żołnierze Armii Czerwonej w 1945, kiedy świętowali zakończenie wojny.
Jest to kolejne ostrzeżenie do czego prowadzi nadużywanie alkoholu
Nefer napisał(a):Bardzo dziękuję za - jak zawsze - wspaniałą relację, tym razem z Zagrzebia.
Miło było pooglądać Zagrzeb, w którym nigdy nie byłem, i przypomnieć sobie, jak ładnie jest w Bad Radkersburgu i Riegersburgu.
razpol napisał(a):Dzięki za kolejną bardzo dobrą relację, która dla wielu osób posłuży pewnie jako rodzaj przewodnika (jak to ma miejsce w przypadku pozostałych relacji..).
Vjetar napisał(a):Koniec podróży jest niczym innym jak początkiem następnej.
maslinka napisał(a):Po tym, jak okazało się, że nie mają do czynienia z "nieopierzonymi nastolatkami", zaczęli z nami rozmawiać jakoś luźniej i sympatyczniej... Bardzo mnie to rozbawiło (bo byłam w rozrywkowym nastroju ), ale w innych okolicznościach takie zachowanie może zdenerwować
Bocian napisał(a):No i hvala lipa
z_byszek napisał(a):I bardzo dobrze i z tego powinnaś się cieszyć.
Pozdrawiam
Hercklekot napisał(a):Oczywiście, dzięki!
Sara76 napisał(a):Super, że uzupełniłaś zdjęcia, bo ja często wracam do starych relacji moich ulubionych autorów