Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagreb je uvijek dobar!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 23.05.2014 14:42

Bocian napisał(a):
maslinka napisał(a):Aaa i wszystko jasne ;)
Dzięki ;)

Korzystamy z lekcji, korzystamy :) :) Wpisujesz w google žena na prozoru i masz :)

Nie zawsze chce mi się sprawdzać wszystko w google ;)

Pisząc poprzedni odcinek naszukałam się tyle, że teraz już odpuściłam ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.05.2014 14:44

Znam temat :) Czasem coś jest ciężko odnaleźć...
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 23.05.2014 14:45

Jak o czymś wiem, bo wcześniej np. wyczytałam w przewodniku, to opisuję to :) Często też czegoś szukam w necie, ale nie chcę przesadzać, w końcu to nie przewodnik ;) Pisanie relacji powinno być też trochę przyjemnością, a nie pracą ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.05.2014 14:47

maslinka napisał(a): Pisanie relacji powinno być też trochę przyjemnością, a nie pracą ;)

Raczej wyłącznie przyjemnością :) Dlatego ja nie piszę :lol:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 24.05.2014 14:52

maslinka napisał(a):zaczynamy biec :P, bo niebo funduje nam mały prysznic :)

Ja tam u siebie zwykle stoję pod prysznicem, a nie biegam. Kabinę mam mniejszą. ;)

Pozdrawiam,
Wojtek
kropelka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropelka » 24.05.2014 15:08

Swietna relacja z wycieczki :papa: Kazdemu kto przejezdza przez Zagrzeb polecam zatrzymac sie na dzien-dwa. I obowiazkowo wpasc do pobliskiego miasta Samobor na kremšnite. Komunikacja miejska jest dosyc dobra takze mozna sobie cos wynajac w miescie lub na obrzezach blizej pociagu podmiejskiego gdyz dworzec centralny jest blisko centrum miasta.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.05.2014 17:48

Franz napisał(a):
maslinka napisał(a):zaczynamy biec :P, bo niebo funduje nam mały prysznic :)

Ja tam u siebie zwykle stoję pod prysznicem, a nie biegam. Kabinę mam mniejszą. ;)

Ja w domu też zazwyczaj stoję ;), więc nie mogłam zmarnować takiej okazji na bieganie :mrgreen:

kropelka napisał(a):Swietna relacja z wycieczki :papa: Kazdemu kto przejezdza przez Zagrzeb polecam zatrzymac sie na dzien-dwa. I obowiazkowo wpasc do pobliskiego miasta Samobor na kremšnite. Komunikacja miejska jest dosyc dobra takze mozna sobie cos wynajac w miescie lub na obrzezach blizej pociagu podmiejskiego gdyz dworzec centralny jest blisko centrum miasta.

Witaj, Kropelko.
Byliśmy na kremšnitach w Samoborze :) Jeszcze 2 odcinki i opiszę wycieczkę do tego miasteczka :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2014 17:57

maslinka napisał(a):Byliśmy na kremšnitach w Samoborze :) Jeszcze 2 odcinki i opiszę wycieczkę do tego miasteczka :)

W tym roku mamy tam zaklepany nocleg tranzytowy w drodze na Pelješac :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.05.2014 17:59

Bocian napisał(a):
maslinka napisał(a):Byliśmy na kremšnitach w Samoborze :) Jeszcze 2 odcinki i opiszę wycieczkę do tego miasteczka :)

Sympatyczne miejsce :) Chociaż nie mogliśmy go w pełni docenić, bo oglądaliśmy Samobor w strugach deszczu :?

To do Zagrzebia pewnie też wpadniecie? :)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.05.2014 18:08

maslinka napisał(a):
Z Mariją Jurić Zagorką:

Obrazek

Pod kolorek się ubrałyście :lol: .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2014 18:13

maslinka napisał(a):
Bocian napisał(a):

Sympatyczne miejsce :) Chociaż nie mogliśmy go w pełni docenić, bo oglądaliśmy Samobor w strugach deszczu :?

No nie wiem :roll: Wiesz jak to jest z noclegiem tranzytowym... Jak już wysiądziesz z auta nie chce sie znowu za chwilę do niego wsiadać. Chyba, że zdecydujemy sie odwiedzić naszych znajomych Chorwatów którzy mieszkają w Zagrzebiu...
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.05.2014 18:19

Bocian napisał(a):
maslinka napisał(a):
Bocian napisał(a):

No nie wiem :roll: Wiesz jak to jest z noclegiem tranzytowym... Jak już wysiądziesz z auta nie chce sie znowu za chwilę do niego wsiadać. Chyba, że zdecydujemy sie odwiedzić naszych znajomych Chorwatów którzy mieszkają w Zagrzebiu...

No tak, ale poznacie trochę Samobor. Dużo do oglądania tam nie ma ;), ale na pewno Wam się spodoba.

My też od niedawna mamy znajomych w Zagrzebiu :) Być może jeszcze w tym roku ponownie ich odwiedzimy :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2014 18:46

maslinka napisał(a):
My też od niedawna mamy znajomych w Zagrzebiu :) Być może jeszcze w tym roku ponownie ich odwiedzimy :)

My naszych znajomych z Zagrzebia odwiedziliśmy w... Mostarze :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.05.2014 18:56

mysza73 napisał(a):Pod kolorek się ubrałyście :lol: .

Ja byłam pierwsza :mrgreen:
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 24.05.2014 19:40

Witam.
Fajna relacja , super fotki.
Chciałbym kiedyś znaleźć chwilkę czasu i zobaczyć Zagrzeb osobiście. Może w tym roku.
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Zagreb je uvijek dobar! - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone