Jestem, oglądam, jest po prostu pięknie .
A dach kościoła św. Marka bardzo interesujący. Lubię taki ciekawostki/dziwnostki architektoniczno-budowlane.
Bocian napisał(a):A tak á propos wklejania zdjęć to jak mamy nie wklejać to mów otwarcie Ja wklejam tylko z miejsc które aktualnie pokazujesz
fiolek napisał(a):I jeszcze hala targowa pod Dolacem
ita napisał(a):Normalnie po tych wszystkich zdjęciach naszła mnie chętka za Zagrzeb, pięknie tam!
Sara76 napisał(a):Mam nadzieję, że będzie dzisiaj kolejny odcinek?
linux33 napisał(a):Ja też jestem fanem Maslinki.Więcej takich relacji i pomimo deszczu -jakoś tak cieplej na duchu (w duszy)....
Nefer napisał(a):Jestem, oglądam, jest po prostu pięknie .
A dach kościoła św. Marka bardzo interesujący. Lubię taki ciekawostki/dziwnostki architektoniczno-budowlane.
Krzychooo napisał(a):Hej, Aga! Wygląda na to, że trzeba będzie zrobić przystanek w stolicy. Ładnie tam. Przejeżdżałem sporo razy obwodnicą, ale zawsze ciągnęło jak diabli nad Jadran.
Krzychooo napisał(a):Wspominaliście o problemach z parkowaniem w centrum. Czy w nocy/późnym wieczorem sytuacja wygląda podobnie?
linux33 napisał(a):Hvala Maslinko.A dłuższy wyjazd w tym roku ....,to gdzie?,i kiedy?
maslinka napisał(a):Žuja je zakon!
maslinka napisał(a):Bocian napisał(a):Jako, że kolejka juz była...
Ulica Tomiceva. Nią dochodzi się do kolejki prowadzącej na Gornji Grad. Obok kolejki są schody, wejście zajmuje chwilę
Takie zdjęcia dopiero będą Razem z opisem
Aldonka napisał(a):Ufff, nogi mnie już rozbolały Fantastycznie, Zagrzeb jawi się jako miejsce, które warto, a nawet trzeba zobaczyć. Kiedyś, kiedyś na pewno, póki co miło mi popodróżować z Wami.
Stary Chorwat napisał(a):Spóźniony, ale jestem. Z lekturą na bieżąco. Pochłaniam wszystko bo za 11 dni też tam będę. Krótko bo krótko, ale będę. Ožuja je zakon, ale powiem szczerze, że mnie bardziej smakuje Karlovačko, co nie znaczy, że tego pierwszego też się nie napiję.