chesjowisz napisał(a):gdzieś z plaży koło Ruskamen
To nie jest pełna i dokładna odpowiedż(przybliżona )
Ta fotka jest zrobiona też z tego miejsca.
Jola L-G napisał(a):maciek1956 napisał(a):Jola L-G byłem nim w 2005 r w Cro, od Splitu na południe, w róznych miejscach. I oczywiście sporo jeżdziłem po Polsce, Mazury, morze. Podlasie....
Być może, że było to w 2005 w Cro bo przejechałam Cro wówczas do Dubrownika z długą przerwą w Orasacu i krótszą w drodze powrotnej na Murter - no nie pamiętam gdzie, ale pamiętam te numery rejestracyjne i czerwony samochód, a nad polskim morzem też w 2005 byłam ...więc???
m82m napisał(a):chesjowisz napisał(a):gdzieś z plaży koło Ruskamen
maciek1956 napisał(a):Jola L-G napisał(a):maciek1956 napisał(a):Jola L-G byłem nim w 2005 r w Cro, od Splitu na południe, w róznych miejscach. I oczywiście sporo jeżdziłem po Polsce, Mazury, morze. Podlasie....
Być może, że było to w 2005 w Cro bo przejechałam Cro wówczas do Dubrownika z długą przerwą w Orasacu i krótszą w drodze powrotnej na Murter - no nie pamiętam gdzie, ale pamiętam te numery rejestracyjne i czerwony samochód, a nad polskim morzem też w 2005 byłam ...więc???
Obce auto, a taka pamięć do numerów rejestracyjnych, podziwiam. Auto było dość charakterystyczne, kolor-czerwony to w Volvo tego typu raczej kolor niespotykany, dwie duze ruru wydechowe, spojler...
Ale żeby numer pamiętać... coś niesamowitego
maciek1956 napisał(a):m82m napisał(a):chesjowisz napisał(a):gdzieś z plaży koło Ruskamen
Idąc od Stanici, plazą, na południe taki widoczek mam przed oczami.
mkm napisał(a):m82m napisał(a):m82m napisał(a):Jaka to miejscowość i na jakiej wyspie??? zagadka 1.
zagadka 2.
Jaka to miejscowość nie na wyspie ???
Osoba ,która odgadnie cały pakiet (dwie zagadki) podwaja ilość pkt!
Zagadka nr 1 jest bardzo '' słodka ".
Zagadka nr 2 wydaje się prosta - ale to tylko złudzenie.
Brawo.
mruczycho napisał(a):Kto wie gdzie to jest: http://mruczycho.ao.pl/popup_zdjecie.ph ... d=5&pid=14 prawie wszyscy tam byli.
m82m napisał(a):Jakie to miasto ?
Myśle ,ze dobrze znane .
Japona napisał(a):
myślę i myślę nad tym wazonem
nie, musi byc podpowiedź jakaś
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie