m82m napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Z fiatem poszło całkiem nieźle...Teraz coś łatwiejszego:
Zdjęcie pstryknięte w tym samym miejscu na Hvarze (też niestety nie najlepsze...)
Jak Chorwaci nazywają te autka pieszczotliwie?
(Prosimy Chorwatów i studentów croatystyki o niepodpowiadanie, bo to zbyt łatwe! Z góry dziękujemy)
" Fića "
PozdraV!
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Taaadaaaam !!!!
To Fiat 850 Coupe
To w takim razie Andrzej - chesjowisz ma 1. pkt patrz strona wcześniej ON był pierwszy
Fiat i owszem, ale 128 to jednak bardzo daleko od tej sportowej piękności... Zupełnie inna linia. 128 wygląda jak zwyczajna Zastava....Daleko jej do sportowego charakteru...Dlatego też nie mogę przyznac punktu Chesjowiszowi....
Janusz Bajcer napisał(a):Wariant I
TO jest nielegalne wysypisko śmieci na wyspie Brač od strony lądu.
Wariant II
TO jest nielegalne wysypisko śmieci na wyspie Hvar od strony lądu.
Opowiadam się za wariantem I
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Panowie, dobra wiadomość dla turystów i dla mieszkańców Hvaru i innych wysp! Państwo nam obiecało, że do końca 2007 czy 2008 roku ze wszystkich wysp mają zniknąć śmieci! Zatem likwidacja wysypisk na wyspach i wszysttkie śmieci na ląd!!! Hurrrrrra!
Reszta juz niestety zalezy od nas mieszkańców i od turystów....
chesjowisz napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Taaadaaaam !!!!
To Fiat 850 Coupe
To w takim razie Andrzej - chesjowisz ma 1. pkt patrz strona wcześniej ON był pierwszy
Fiat i owszem, ale 128 to jednak bardzo daleko od tej sportowej piękności... Zupełnie inna linia. 128 wygląda jak zwyczajna Zastava....Daleko jej do sportowego charakteru...Dlatego też nie mogę przyznac punktu Chesjowiszowi....
Ja bym przyznał. Popatrzmy na zderzaki Zastavy 1100 i Fiata 128 i niektórychFiatów 850Coupe .
Co widzimy ? Takie same.
P>S
Odnalazłem element bałkański ,bo chyba o to chodzi w zagadkach na forum cro.pl.