m82m napisał(a):gospodarz napisał(a):e.zetka napisał(a):Cavcat?
Cavtat
Tak to CAVTAT
Pkt dla gospodarza
Punkt dla e.zetki. Ona się tylko przekliknęła
e.zetka napisał(a):m82m napisał(a):gospodarz napisał(a):e.zetka napisał(a):Cavcat?
Cavtat
Tak to CAVTAT
Pkt dla gospodarza
Ciekawe tu macie zasady punktowania...
gospodarz napisał(a):Zagadka za 5 punktów
Prosze uzupełnić:
To zdjęcie zostało zrobione w (1)...........
Wartownicy stali przed chwila przy (2) ........
Teraz, po minięciu (3) ......... , wchodzą na (4) ........... , a za nimi widać ścianę (5) ............ .
Mała poprawka. W punkcie 3 mija się właściwie dwa obiekty więc można zdobyć nawet 6 pkt.
Powodzenia
m82m napisał(a):gospodarz napisał(a):Zagadka za 5 punktów
Prosze uzupełnić:
To zdjęcie zostało zrobione w (1)...........
Wartownicy stali przed chwila przy (2) ........
Teraz, po minięciu (3) ......... , wchodzą na (4) ........... , a za nimi widać ścianę (5) ............ .
Mała poprawka. W punkcie 3 mija się właściwie dwa obiekty więc można zdobyć nawet 6 pkt.
Powodzenia
Mała próba
(1) to może być Dubrovnik
(3)dwoje japończyków
(4)schody
m82m napisał(a):Dżentelmeńska postawa gospodarza BRAWO!
Ja musiałem przyznać pkt. gospodarzowi.Przykro mi bardzo liczy się poprawna odpowiedż-bez przekliknięć.
Moje uznanie e.zetko widać było ,że rozpoznałaś to piękne miejsce w CRO
m82m napisał(a):e.zetka napisał(a):m82m napisał(a):gospodarz napisał(a):e.zetka napisał(a):Cavcat?
Cavtat
Tak to CAVTAT
Pkt dla gospodarza
Ciekawe tu macie zasady punktowania...
Dżentelmeńska postawa gospodarza BRAWO!
Ja musiałem przyznać pkt. gospodarzowi.Przykro mi bardzo liczy się poprawna odpowiedż-bez przekliknięć.
woka napisał(a):m82m napisał(a):Choć nie chcę wrócić do sytuacji z początków moich w Cro ,kiedy nawet śmieci na drodze były tylko CZESKIE!
To dziwne, ja tego nie zauważyłem. .......Zauważyłem, z początków moich wojaży ... śmieci polskie. Pełno ich było wszędzie.
e.zetka napisał(a):m82m napisał(a):Dżentelmeńska postawa gospodarza BRAWO!
A co to znaczy pezkliknięcie w takim razie? Ja odpowiedziałam o 8:28, a gospodarz o 9:05
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie